Libnet.ro
UNICEF

20:45

O noua tulpina de coronavirus, descoperita in Japonia: Cei infectati s-au intors dintr-o calatorie in Brazilia

Antena3 Antena3,
O noua tulpina de coronavirus, descoperita in Japonia: Cei infectati s-au intors dintr-o calatorie in Brazilia

Patru persoane care au sosit la Tokyo din Brazilia au fost confirmate cu o noua varianta a coronavirusului, a anuntat, duminica, Ministerul Sanatatii din Japonia. continuă pe Antena3

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Australia, depistata cu noua tulpina de coronavirus

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Spring Hill - Brisbane, Australia - a fost depistata cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Femeia s-a plimbat timp de patru zile inainte de a se confirma infectia.

OMS cere tarilor Europei sa faca eforturi mai mari in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina de coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii le-a cerut, joi, 7 ianuarie, tarilor Europei sa reactioneze mai mult in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina mai contagioasa a coronavirusului, in timp ce doua focare cu risc au fost depistate in Franta, scrie AFP.

Noua tulpina de coronavirus: Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante Scolile trebuie sa fie ultimul lucru de inchis si primul de redeschis (OMS)

Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante, din cauza circulatiei in regiune a unei noi variante, mai contagioase, de coronavirus, detectata initial in Marea Britanie, a afirmat joi conducerea regionala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), citata de AFP.

Japonia a descoperit o noua tulpina a coronavirus

O noua tulpina a coronavirusului a fost descoperita in Japonia, a anuntat, duminica, Ministerul japo.

RAED ARAFAT: Noua tulpina de coronavirus se raspandeste in comunitate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca daca noua tulpina de coronavirus a fost descoperita la o pacienta care nu a fost in afara tarii, inseamna ca noua tulpina de virus se raspandeste in comunitate. Faptul ca am depistat-o la o pacienta, nu inseamna ca este singura pacienta, afirma Arafat, adaugand ca trebuie atentie la orice crestere a numarului de cazuri pentru a se lua masuri.

Alexandru Rafila: Testele rapide detecteaza si noua tulpina de coronavirus, dar nu fac diferenta intre tulpini Daca facem testul acasa, nu avem certitudinea ca e bine realizat (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca testele rapide detecteaza si noua tupina de coronavirus, dar ele nu pot face diferenta intre tulpini. Ele detecteaza si noua tulpina,.

Cine este primul pacient roman infectat cu noua tulpina de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

Ministerul Sanatatii a confirmat joi primul caz de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2, de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu care s-a prezentat la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals pe data de 3 ianuarie.

Noua tulpina de coronavirus a ajuns in Romania

O femeie care nu a calatorit in strainatate a fost confirmata cu noua tulpina de coronavirus. Cazul a fost identificat la Giurgiu. Autoritatile au deschis o ancheta. Pacienta nu e internata si are simptome usoare, relateaza b1. ro.

Alexandru Rafila, dupa ce noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania: Trebuie sa reconsideram putin modul in care se face testarea (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca, odata identificata noua tulpina de coronavirus si in Romania, ar trebui putin schimbata procedura de testare, in sensul in care acolo unde.

O noua tulpina a coronavirusului SARS-CoV-2, descoperita in Japonia

O noua tulpina a coronavirusului a fost descoperita in Japonia, a anuntat, duminica, Ministerul japonez al Sanatatii, potrivit The Japan Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )