Libnet.ro
UNICEF

12:15

Noua Zeelanda interzice armele semiautomate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua Zeelanda interzice armele semiautomate

Noua Zeelanda a reactionat rapid fata de carnagiul la doua moschei si a interzis, joi, armele semiautomate si pusile de asalt, ceea ce a relansat indemnurile la controlul armelor de foc in Statele Unite, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa atacul din Christchurch, Noua Zeelanda interzice armele ,,de tip militar

Premierul Jacinda Ardern a anuntat joi ca armele semiautomate de tip militar si cele de asalt vor fi imediat interzise in Noua Zeelanda, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Cine este atentatorul terorist care a pus numele lui Serban Cantacuzino si al lui Stefan cel Mare pe incarcatoarele unor arme de foc in Noua Zeelanda

Cand am citit ca un atentator a ucis cateva zeci de oameni in Noua Zeelanda, iar pe incarcatorul uneia dintre armele lui se puteau citi numele lui Serban Cantacuzino, a lui Iancu de Hunedoara si a lui Stefan cel Mare stirea mi s-a parut cu totul ireala.

Jim Carrey, un nou portret dur la adresa lui Trump: actorul il invinovateste pentru masacrul din Noua Zeelanda FOTO

Jim Carrey 57 de ani) il critica pe Donald Trump 72 de ani) printr-o noua caricatura. Actorul il invinuieste pe liderul de la Casa Alba pentru masacrul din Noua Zeelanda.

Rudele atacatorului din Noua Zeelanda cer pedeapsa cu moartea

Familia teroristului Brenton Tarrant, autorul atacului armat din Noua Zeelanda, cere ca barbatul de 28 de ani sa fie condamnat la moarte. Extremistul este tinut la izolare, dupa ce a aparut in fata judecatorilor. El este acuzat de uciderea a 50 de persoane in urma atacului comis la doua moschei din orasul Christchurch. Rudele teroristului [] .

Ducesa Meghan si Printul Harry au adus un omagiu victimelor masacrului din Noua Zeelanda. Ce mesaj au transmis

Printul Harry 34 de ani) si Meghan Markle 37 de ani) au adus un omagiu victimelor masacrului din Noua Zeelanda, la ambasada tarii din Londra.

ISIS cere razbunarea religiei in urma atacului din Noua Zeelanda

Liderii gruparii jihadiste Statul Islamic au facut apel la razbunare pentru atacurile efectuate in Noua Zeelanda asupra a doua moschei, in urma carora si-au pierdut viata 50 de persoane, relateaza Daily Mail.

Serviciile de informatii din Turcia cred ca atacatorul din Noua Zeelanda a fost sustinut de o organizatie terorista cu multe resurse

Autoritatile din Turcia suspecteaza ca barbatul care a deschis focul in doua moschei din Christchurch, Noua Zeelanda, omorand 50 de persoane, ar fi fost sustinut sau incurajat de catre o organizatie terorista mai mare.

ISIS se va razbuna pentru atacul de la cele doua moschei din Noua Zeelanda

Gruparea extremista Statul Islamic a amenintat luni ca se va razbuna dupa atacul de vineri de la doua moschei din Noua Zeelanda, soldat cu 50 de morti, relateaza DPA. Scenele de crima de la doua.

Presedintele Turciei: Atentatul din Noua Zeelanda viza Turcia

Atentatul comis de un extremist de dreapta impotriva a doua moschei din Noua Zeelanda face parte dintr-o operatiune mai larga vizand Turcia, a afirmat luni presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, relateaza.

Erdogan: Atentatul din Noua Zeelanda a vizat, de fapt, Turcia

Atentatul comis de un extremist de dreapta impotriva a doua moschei din Noua Zeelanda face parte dintr-o operatiune mai larga vizand Turcia, a afirmat luni presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )