Libnet.ro
UNICEF

22:32

Noul Cod Rutier BULVERSEAZA Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi RISCA acum AMENZI URIASE!

B1 B1,
Noul Cod Rutier BULVERSEAZA Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi RISCA acum AMENZI URIASE!

Noul Cod Rutier introduce sanctiuni drastrice pentru soferi. Astfel posesorii de automobile care au lipte pe geamuri accesorii ce reduc vizibilitatea conducatorului auto, risca amenzi de pana la 3. 000 de. continuă pe B1

Noul cod rutier in Italia: un roman a obtinut suspendarea sechestrului pe masina

O decizie cruciala in cazul romanilor afectati de modificarile codului rutier italian: pe 13 martie, un judecator din Milano a suspendat sechestrarea unei masini inmatriculate in Romania, ca urmare a noilor prevederi ale codului rutier italian.

Schimbare SOC in noul cod rutier: Ce se intampla cu CAUCIUCURILE de iarna incepand din aceasta luna

Atentie, soferi, Codul Rutierinterzicecirculatia autovehiculelorpe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna. Cei care nu.

Romania pierde cursa pentru infiintarea unei baze militare americane permanente! Cine va primi aceasta garantie de securitate impotriva Rusiei

Romania pierde cursa pentru infiintarea unei baze militare americane permanente, dupa ce oficiali SUA au anuntat ca se poarta negocieri cu reprezentanti ai guvernului polonez, conform militarytimes. com, scrie.

ALDE, USR, PLUS, PMP si Pro Romania cer alegeri pentru primari in doua tururi. Decizia PNL, decisiva

Liderii ALDE, ai USR si PLUS au cerut in acest weekend revenirea la alegerile pentru primari in doua tururi. In acelasi timp, liderii PSD au anuntat ca sustin alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )