Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

NOUL COD RUTIER provoaca isterie in ROMANIA: Ce NU mai sunt obligati soferii sa faca incepand de acum!

B1 B1,
NOUL COD RUTIER provoaca isterie in ROMANIA: Ce NU mai sunt obligati soferii sa faca incepand de acum!

Soferii nu vor mai fi obligati sa prezinte autoritatilor dovada platii RCA, potrivit unei decizii luata de instantele judecatoresti. Totul a inceput dupa ce un sofer a luat amenda pentru ca nu a. continuă pe B1

BOMBA din noul Cod Rutier: La ce sunt obligati de acum soferii romani! Decizia e definitiva!

Schimbarea Codului Rutier,scoate la iveala noi reguli. Conform autoritatilor, soferii nu mai sunt obligati sa arate aceste documente Politiei Rutiere! Conducatorii auto nu sunt obligati sa aiba.

Noul Cod Rutier baga SPAIMA in romani: Si tu poti fi AMENDAT acum cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Mai multe prevederi din Codul Rutier li se adreseaza pietonilor. Astfel, ei sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibile in respectiva zona, sa circu.

Perspectivele extinderii legaturilor comerciale Romania-Rusia sunt destul de bune

Schimburile de marfuri dintre Rusia si Romania au consemnat o scadere destul de mare in 2015 si 2016, insa in 2017 au crescut, iar avansul din prima jumatate a lui 2018 este de aproape 28%, ceea ce arata un interes reciproc, potrivit domnului Iniushkin Igor, Ministru Consilier la Ambasada Rusa. ------ * MURACIOV ALEXANDRU VASILIEVICH, UNIUNEA iNTREPRINZATORILOR SI INDUSTRIASILOR DIN RUSIA: Rusia este o tara deschisa stiintei, care are programe pentru companiile romanesti Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata, aceastea incepand inca din 1944, a subliniat Muraciov Alexandru Vasilievich, Vicepresedinte Executiv al Uniunii intreprinzatorilor si Industriasilor din Rusia, Adjunct al Presedintelui Consiliului Bancilor din Rusia si Presedintele Consiliului Coordonator al Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica. ------ * LIVIU SIMION, VICEPRESEDINTE UGIR: imi doresc ca, incepand de astazi, relatiile intre companiile din Federatia Rusa si din Romania sa fie mai puternice Numeroase firme romanesti de constructii ofera servicii de constructii firmelor rusesti din Romania si au o colaborare excelenta cu acestea, insa intotdeauna este loc de mai mult, este de parere Liviu Simion Vicepresedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania UGIR Romania) si Presedintele Patronatului Societatilor din Constructii PSC). ------ * Catalin Ivan, eurodeputat: Cel mai grav efect al crizei UE- Rusia este lipsa dialogului Efectul cel mai grav al crizei dintre Uniunea Europeana si Rusia este lipsa dialogului, considera Catalin Ivan, eurodeputat, membru al Grupului de Prietenie Europa-Rusia din cadrul Parlamentului European.

Perspectivele extinderii legaturilor comerciale Romania-Rusia sunt destul de bune

Schimburile de marfuri dintre Rusia si Romania au consemnat o scadere destul de mare in 2015 si 2016, insa in 2017 au crescut, iar avansul din prima jumatate a lui 2018 este de aproape 28%, ceea ce arata un interes reciproc, potrivit domnului Iniushkin Igor, Ministru Consilier la Ambasada Rusa. ------ * MURACIOV ALEXANDRU VASILIEVICH, UNIUNEA iNTREPRINZATORILOR SI INDUSTRIASILOR DIN RUSIA: Rusia este o tara deschisa stiintei, care are programe pentru companiile romanesti Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata, aceastea incepand inca din 1944, a subliniat Muraciov Alexandru Vasilievich, Vicepresedinte Executiv al Uniunii intreprinzatorilor si Industriasilor din Rusia, Adjunct al Presedintelui Consiliului Bancilor din Rusia si Presedintele Consiliului Coordonator al Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica.

IARNA BATE LA USA: Cand vor cadea primele ninsori in ROMANIA! Specialistii sunt in alerta

Meteorologii anunta ca primii fulgi de nea vor cadea in Romania in luna noiembrie, in conditiile inc are in acest an iarna nu va fi deloc blanda! Aceasta evolutie va avea loc in conditiile in care.

Motivul pentru care masinile pentru Rabla nu mai sunt acceptate fara ITP

Cornel Brezuica, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, a spus motivele pentru care masinile care nu vor avea ITP valabil inspectia tehnica periodica) nu vor mai putea fi date la Rabla de la 1 ianuarie 2019.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )