Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noul sezon al Premier League incepe vineri pe Eurosport 1

Adevărul Adevărul,
Noul sezon al Premier League incepe vineri pe Eurosport 1

Dupa o pauza de trei luni, Premier League revine in prim plan, aducand la startul stagiunii noutati, dar si nume consacrate si noi povesti fascinante. continuă pe Adevărul

Manchester United si Leicester dau startul noului sezon in Premier League

Fara transferuri spectaculoase si cu o lista intreaga de jucatori indisponibili, Manchester United porneste la drum o noua campanie in Premier League contra unei echipe deloc comode.

Un nou sezon de Premier League!

Cel mai spectaculos campionat al lumii incepe astazi un nou sezon. Balul va fi deschis pe Old Trafford, la 22:00, cu Manchester United Leicester City. Cine se va bate cu City la titlu? Lupta pentru aur este prezentata de Betano, operatorul digital de pariuri si cazinou.

Barcelona si-a ales capitanii pentru noul sezon

Echipa FC Barcelona va avea patru capitani in noul sezon al fotbalului spaniol, a anuntat campioana din La Liga pe site-ul oficial.

Premiera la X Factor. Show-ul Antenei 1 va debuta cu noul sezon in luna august si nu va mai fi difuzat vinerea

Al optulea sezon X Factor de la Antena 1 va debuta, in premiera, in luna august, mai devreme cu o luna fata de sezoanele precedente. in plus, anunta reprezentantii postului Intact, show-ul isi va schimba si ziua de difuzare.

Mark Selby continua forma slaba in noul sezon

Startul noului sezon n-a adus vreo schimbare in ceea ce priveste forma lui Mark Selby, inca liderul detasat al clasamentului mondial in snookerul profesionist.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )