Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noul Tesla Roadster e cea mai rapida masina de serie din toate timpurile

Playtech Playtech,
Noul Tesla Roadster e cea mai rapida masina de serie din toate timpurile

O actualizare adusa modelului clasic Tesla Roadster a fost surpriza evenimentului de lansare pentru primul camion electric de la Tesla. Conferinta de lansare pentru Tesla Semi a fost anuntata de cateva saptamani si toti cei prezenti la eveniment au fost convinsi ca acela va fi singurul subiect tratat in parcarea fabricii Tesla din Hawthorne California. continuă pe Playtech

Tesla a prezentat noul model Roadster, cea mai rapida masina de serie din lume

Tesla a prezentat un nou model Roadster, o versiune a masinii sport originale. Potrivit lui Elon Musk, este cea mai rapida masina de productie. Accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 1,9 secunde si ar.

Tesla scoate cea mai tare masina din istorie. Are trei motoare electrice si face suta in doar 1,9 secunde

Noua sportiva a companiei americane se mai lauda, totodata, si cu o viteza maxima de peste 400 de kilometri pe ora, plus o autonomie de pana la 1. 000 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

Elon Musk promite un nou Tesla Roadster

Noul Tesla Roadster se va lansa in 2020 pentru un pret de 200. 000 de dolari, va avea autonomie de 1. 000 de kilometri si va deveni cel mai rapid model de serie din lume: 1. 9 secunde pana la 96 km/h. Cel putin asa sustine CEO-ul Elon Musk.

VIDEO Tesla Roadster revine. Va costa 200.000 dolari, pe piata din 2020

Tesla Motors a prezentat conceptul pentru camionul electric si autonom Tesla Semi, despre care Elon Musk, seful Tesla, spune ca va fi lansat in 2019, iar cand prezentarea parea ca se apropie de sfarsit din remorca lui Semi a iesit o decapotabila rosie cu acoperis din sticla: a doua generatie Tesla Roadster, care va costa 200. 000 dolari si va fi lansata in 2020.

SUA: Proiectul de reforma fiscala al republicanilor a trecut de Camera Reprezentantilor/ Viitor incert la Senat/ Cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA

Casa Alba si republicanii au repurtat joi o prima victorie in Camera Reprezentantilor reusind sa treaca Proiectul de Reforma Fiscala care anunta cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA, continand reduceri pentru companii si persoane fizice, potrivit Fox News. Proiectul de lege a trecut cu 227-205 voturi pentru, treisprezece republicani votand insa impotriva proiectului. Cea mai importanta masura vizeaza companiile pentru care impozitul ar scadea de la 35% la 20%, adica sub media tarilor industrializate, de 22,5%.

Cea mai cumplita iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Cum a ajuns o comuna din Iasi in topul vanzarilor de Black Friday. Comanda la eMag cu valoarea cea mai mare a fost plasata dintr-o alta localitate ieseana

In topul comenzilor facute de Black Friday pe emag. ro apare comuna Miroslava, din judetul Iasi. Totodata, o alta localitate din judet apare in top cu cea mai mare valoare inregistrata pe o comanda.

Simona Halep, cea mai atletica jucatoare din circuitul WTA. imi e foarte greu sa reusesc o lovitura castigatoare in fata ei

Simona a obtinut peste 50% din voturile fanilor la sectiunea cea mai atletica jucatoare, fiind urmata de Caroline Wozniacki Danemarca), cea care a luat un procent de 28%. Alte doua tenismene au mai.

Transilvania, descrisa drept cea mai inapoiata regiune din Imperiul Austro-Ungar. Cum a reusit sa se dezvolte spectaculos in doar cativa ani

Transilvania a fost cea mai inapoiata regiune a Imperiului Austro-Ungar, vuiau mai toate ziarele din regiune in anii 1800. Ardelenii au reusit sa prinda avant si sa se dezvolte dupa ce companiile austriece au inceput sa investeasca masiv in minerit.

Tudose:Avem cea mai mare crestere economica dupa China

Premierul Mihai Tudose este ironic si trateaza cu sarcasm acuzele ca Guvernul condus de el face rau tarii. Premierul sustine ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din lume, dupa China, iar rectificarea bugetara e pozitiva. Seful Executivului este ferm convins ca daca air cestere economica bazata pe consum, este o falsa problema. in opinia sa, tendinta spre consum este modernitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )