Libnet.ro
UNICEF

00:07

Novak Djokovic, campion pentru a treia oara la US Open (FOTO)

B1 B1,
Novak Djokovic, campion pentru a treia oara la US Open (FOTO)

Sarbul Novak Djokovic a castigat, duminica, pentru a treia oara, trofeul de la US Open. Djoker-ul, cap de serie numarul sase, l-a invins in finala de la Flushing Meadows pe argentinianul Juan Martin Del. continuă pe B1

O cunoscuta actrita a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara: Voi invinge

Cantareata si actrita australiana Olivia Newton-John a dezvaluit intr-un interviu ca a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara in trei decenii. intr-un interviu acordat postului Seven, afiliat.

Novak Djokovic, campion la US Open a treia oara in cariera

Finala US Open din acest an i-a adus fata in fata pe argentinianul Juan Martin Del Potro si pe sarbul Novak Djokovic.

Djokovic o apara pe Serena in scandalul de la US Open

Novak Djokovic, campion la US Open pentru a treia oara in cariera, a vorbit si despre mega scandalul care a insotit finala feminina dintre Serena Williams si Naomi Osaka.

Djokovic, record de bani incasati din tenis

Jucatorul sarb Novak Djokovic, recent campion pentru a treia oara in istorie la US Open, a devenit lider in clasamentul castigurilor din tenis.

Novak Djokovic, despre incidentul din finala feminina de la US Open: Arbitrul nu ar fi trebuit sa o mpinga pe Serena la limita, asta a schimbat cursul meciului

Noul castigator al US Open, sarbul Novak Djokovic, il considera vinovat pe arbitrul Carlos Ramos pentru ca a impins-o pe Serena Williams la limita prin deciziile sale din finala feminina a Grand Slam-ului american.

US Open: Novak Djokovic - Juan Martin del Potro, 6-3, 7-6, 6-3 n finala turneului. Djokovic, la al 14-lea titlu de grand slam din cariera

Novak Djokovic 6 ATP) l-a invins, duminica noapte, cu 6-3, 7-64), 6-3 pe argentinianul Juan Martin Del Potro 3 ATP). Sarbul a ajuns astfel la cel de-al 14-lea titlu de grand slam castigat in cariera si al treilea titlu la US Open.

US Open: Novak Djokovic si Juan Martin del Potro, n finala

Juan Martin del Potro, locul 3 ATP, il va intalni pe Novak Djokovic, locul 6 ATP, in finala de simplu masculin la US Open 2018. Daca sarbul va castiga in ultimul act la openul american, isi va insusi cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam din cariera si il va egala astfel pe Pete Sampras.

Robbie Williams si sotia lui au devenit parinti pentru a treia oara, cu ajutorul unei mame surogat FOTO

Robbie Williams si Ayda Field au anuntat, vineri, venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, o fetita care a fost nascut de o mama surogat.

O cunoscuta actrita si cantareata lupta a treia oara cu cancerul

Actrita si cantareata australiana Olivia Newton-John a anuntat ca sufera din nou de cancer si ca este nevoita sa recurga la uleiul de cannabis pentru a-si alina suferinta, relateaza luni ziarul spaniol.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )