Libnet.ro
UNICEF

20:02

NUCLEARA in showbiz! Antonia a dat TOT din casa, dupa DESPARTIREA de Alex Velea: E extrem de DUREROS ce se va intampla cu copiii... (GALERIE FOTO)

B1 B1,
NUCLEARA in showbiz! Antonia a dat TOT din casa, dupa DESPARTIREA de Alex Velea: E extrem de DUREROS ce se va intampla cu copiii... (GALERIE FOTO)

Antonia si Alex Velea au de trecut un important hop in urmatoarea perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Artistul participa singur la emisiunea Asia Express, iar vestea a alimenmtat zvonurile despre o eventuala. continuă pe B1

Deputatul Sorin Bota, exclus din PSD dupa motiunea de cenzura: Nu sunt tradator. Altii au tradat programul de guvernare. Deocamdata sunt neafiliat (VIDEO)

Deputatul Sorin Bota, proaspat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura a opozitiei, a explicat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania, cu Radu Buzaianu si.

Deputat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura: M-am exprimat impotriva unei conduceri toxice pentru partid si tara. PSD se indreapta spre un dezastru

Deputatul Marius Sorin Bota, considerat tradator si exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura, sustine ca, la cum se desfasoara lucrurile in prezent, PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent.

Siria: Cinci militanti ai Statului Islamic au evadat din inchisoare, dupa ce Turcia a bombardat o zona din apropiere

Cinci militanti ai Statului Islamic au evadat vineri din inchisoare, dupa ce turcii au bombardat o zona din apropiere, a anuntat un oficial din cadrul Fortelor democrate siriene, relateaza Reuters.

Ponta mai racoleaza un parlamentar: Fostul lider al tinerilor din PSD, Gabriel Petrea, exclus din partid dupa ce a votat motiunea

Fostul deputat PSD Gabriel Petrea s-a inscris luni in Pro Romania, a anuntat Victor Ponta, care vrea sa inaspreasca conditiile de primire in partid. Petrea, fost lider al organizatiei de tineret a PSD, a fost exclus vineri din partid dupa ce a votat motiunea de cenzura, argumentand ca resursele guvernarii si ale acestui tip de management politic s-au epuizat.

VIDEO CM Rugby: Jucatorii Canadei i-au ajutat pe locuitorii din Kamaishi dupa trecerea taifunului Hagibis

Meciul Canada - Namibia de la Cupa Mondiala de rugby a fost amanat, dar jucatorii canadieni au coborat pe strazile din orasul Kamaishi pentru a da o mana de ajutor populatiei dupa trecerea taifunului Hagibis.

Noi probe descoperite in padurea din Caracal dupa apel la 112: Fragmente osoase sunt trimise la DIICOT

Criminalistii au gasit in liziera padurii din Caracal, de unde au mai fost ridicate ramasite umane la indicatiile lui Gheorghe Dinca, mai multe fragmente care par a fi osoase, acestea urmand a fi trimise catre DIICOT pentru cercetari. Echipele au fost alertate cu privire la probe prin apel 112.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )