Libnet.ro
UNICEF

12:30

NUCLEARA in showbiz: Lidia Buble, GRAVIDA?! S-A DAT DE GOL! Razvan Simion A TURBAT: Cine e tatal (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
NUCLEARA in showbiz: Lidia Buble, GRAVIDA?! S-A DAT DE GOL! Razvan Simion A TURBAT: Cine e tatal (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Lidia Buble traieste, de ceva timp, o frumoasa poveste de dragoste cu celebrul prezentator Razvan Simion. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa blondina, care provine dintr-o familie cu mai multi copii, a. continuă pe B1

Lidia Buble a dat vestea cea mare. Iubita lui Razvan Simion se pregateste sa devina MAMA (FOTO)

Lidia Buble este pregatita sa devina mama. Iubita lui Razvan Simion a declarat ca isi doreste cu ardoare copii, ea provenind dintr-o familie numeroasa.

CERTURI in relatia dintre LIDIA BUBLE si RAZVAN SIMION! Cei doi au dat TOT din casa! Trebuie sa te certi, sa te iei de moate?

Lidia Buble si Razvan Simion sunt tare fericiti impreuna dar, ca-n orice relatie, au avut suisuri si coborasuri. Eu sunt genul ala de femeie care se duce, se inchide in camera si sta acolo. Si te.

Lidia Buble, gata sa devina mama. Iubita lui Razvan Simion a facut anuntul pe Instagram

Lidia Buble se simte pregatita de aceasta schimbare uriasa si vrea sa devina mama. Nu este pentru prima data cand artista face un asemenea anunt, spre surpriza fanilor sai de pe Instagram. Vestea cea mare a venit de curand din partea vedetei, pe contul sau de pe reteaua sociala. Lidia Buble, gata sa devina mama .

Razvan Simion, amanunte nestiute din relatia cu Lidia Buble: Se inchide in camera si sta acolo

Lidia Buble a facut cateva dezvaluiri surprinzatoare despre relatia pe care o are cu Razvan Simion. Solista a marturisit cum decurg episoadele mai putin fericite dintre ei, despre gelozie si despre discutiile de cuplu. Cum se inteleg cei doi si cum fac fata greutatilor pe care le intampina? Razvan Simion si Lidia Buble, dezvaluiri despre .

ştiri din Monden

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2916 seconds )