Libnet.ro
UNICEF

22:45

Numarul cazurilor de gripa, n scadere prima data dupa declansarea epidemiei

Hotnews Hotnews,
 Numarul cazurilor de gripa, n scadere prima data dupa declansarea epidemiei

Numarul cazurilor de gripa si al infectiilor respiratorii a fost pentru prima data pe un trend descrescator, dupa declararea epidemiei de gripa in Romania, pe data de 30 ianuarie, dar se mentine in continuare peste nivelul asteptat si cu extindere nationala, anunta specialistii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Ordonantele lui Toader n Monitorul oficial. Cum lucreaza Tudorel Toader pentru infractori. O dovada; CTP: E prima data cnd un guvernant dupa 1989 emite un decret n regim ceausist

Deutsche Welle scrie ca Justitia s-a vazut executata scurt, cu mitraliera unor OUG date in beneficiul sefului infractor al PSD. E prima data cand un guvernant dupa 1989 emite un decret in regim ceausist, crede Cristian Tudor Popescu. Liviu Avram explica in Adevarul cum lucreaza Tudorel Toader pentru infractori. Liviu Dragnea, investigat la DNA, a depus un memoriu in care, printre altele, mentiona si numele unui magistrat. Dupa doua zile, un procuror de la Sectia speciala s-a prezentat la DNA si a solicitat dosarul TelDrum.

Mircea Badea: Ce face un tast-bast cand prinde un microfon prima data in viata lui? Vorbeste despre Antena 3 si despre noi!

Mircea Badea a tinut sa faca o serie de precizari in frumoasa emisiune despre care nu sunt foarte clare in spatiul public si in mentalul colectiv. Ce face un tast-bast cand prinde un microfon prima.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )