Libnet.ro
UNICEF

09:45

Numarul persoanelor care il acuza pe Donald Trump de avansuri sexuale a crescut la 100

Hotnews Hotnews,
 Numarul persoanelor care il acuza pe Donald Trump de avansuri sexuale a crescut la 100

Numarul persoanelor care il acuza pe presedintele SUA, Donald Trump, de avansuri si hartuire sexuala a crescut la 100. Senatorul american Kirsten Gillibrand a declarat ca nu va fi adusa la tacere dupa mesajul transmis de presedintele Donald Trump pe Twitter, ca raspuns la acuzatiile de hartuire sexuala care i s-au adus, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Trei femei cer Congresului SUA sa deschida o ancheta impotriva lui Donald Trump, pe care il acuza de hartuire sexuala

Trei femei care l-au acuzat anul trecut pe Donald Trump de comportament sexual nepotrivit au cerut luni Congesului sa deschida o ancheta in cazul presedintelui american, relateaza AFP.

Autorul atacului din New York, mesaj pentru Donald Trump: Ai esuat sa-ti protejezi natiunea

Autorul atentatului de luni dintr-un tunel al metroului new-yorkez, Akayed Ullah, a postat luni pe Facebook, inaintea atacului, un mesaj in care ii transmitea presedintelui american Donald Trump ca a .

Donald Trump vrea sa semneze o directiva prin care sa oblige NASA sa realizeze o noua misiune pe Luna

Administratia presedintelui american Donald Trump nu a fost timida in a recunoaste ca vrea sa trimita din nou o echipa de astronauti pe Luna, iar acum ia actiunile necesare pentru a ajunge la un astfel de rezultat, scrieEngadget.

Liderul SUA, Donald Trump, acuzat din nou de hartuire sexuala

Liderul SUA, Donald Trump, a fost acuzat din nou de aceleasi trei femei care au spus anul trecut ca a dat dovada de un comportament indecent. Acestea au facut luni declaratii contra presedintelui si a solicitat de.

Dezvaluiri facute de persoane apropiate de Donald Trump. Care e primul lucru pe care il face atunci cand se trezeste

Donald Trump petrece zilnic patru pana la opt ore in fata televizorului si nu cedeaza nimanui telecomanda de la Casa Alba. Presedintele american se trezeste la ora 5. 30 dimineata si porneste.

Imagini care-ti arata cat de mult a ras internetul de Donald Trump

Niciun an nu a trecut de cand Donald Trump si-a luat in primire mandatul de la Casa Alba, dar actiunile sale au facut ca social media sa explodeze. Trump a atras atentia lumii direct din prima zi de la Casa Alba. Poate ca e greu sa te ridici la nivelul lui Obama, tinand cont ca [].

Soc la Casa Alba: Consiliera lui Donald Trump pe Orientul Mijlociu si-a anuntat plecarea

Soc la Casa Alba. Dina Powell, consiliera lui Donald Trump pe Orientul Mijlociu, si-a anuntat plecarea. Powell preconizase sa ramana in functie un an, dupa care sa se reintoarca acasa, la Ne.

Donald Trump se uita la televizor aproape 8 ore pe zi

Donald Trump se uita la televizor aproape opt ore in fiecare zi, scrie New York Times. Televiziunea ii serveste munitie pentru mesajele sale pe care le scrie pe Twitter.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )