Libnet.ro
UNICEF

05:15

Numele Ivankai Trump, vehiculat pentru sefia Bancii Mondiale

B1 B1,
Numele Ivankai Trump, vehiculat pentru sefia Bancii Mondiale

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, se numara printre numele potentialilor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim in fruntea Bancii Mondiale, informeaza Financial Times. Pe lista mai figureaza. continuă pe B1

Numele Ivankai Trump vehiculat pentru presedintia Bancii Mondiale

Numele potentialilor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim, in fruntea Bancii Mondiale, incep sa circule, printre caresi cel al fiicei presedintelui Donald Trump, Ivanka Trump, actual consilier al Casei Albe, a anuntat vineri Financial Times citat de AFP.

Numele Ivankai Trump, vehiculat pentru presedintia Bancii Mondiale

Numele potentialilor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim in fruntea Bancii Mondiale au inceput sa circule, printre acestea figurand si cel al fiicei presedintelui Donald Trump, Ivanka Trump, in prezent consiliera la Casa Alba, scrie Financial Times, citat de AFP.

SUA: Ivanka Trump, posibil candidat pentru presedintia Bancii Mondiale

Numele posibililor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim in fruntea Bancii Mondiale au inceput sa circule si printre acestea se afla cel al fiicei presedintelui Donald Trump, Ivanka, in prezent consilier la Casa Alba, a informat vineri cotidianul Financial.

Adjunctul Inspectiei Judiciare, cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj - 9. 33 - la interviul sustinut pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, in timp ce contracandidata sa, Florena Sterschi, a obtinut 8,33, astfel ca plenul CSM urmeaza sa confirme numirea lui Stan la conducerea controversatei sectii. Gheorghe Stan a sustinut, la interviu, ca printre amenintarile la adresa acestei unitati a identificat anumite campanii de presa.

Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului.

Interviuri azi la CSM pentru sefia controversatei sectii de investigare a infractiunilor din justitie

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, si procurorul Florena Esther Sterschi sustin joi, la Consiliul Superior al Magistraturii, interviurile pentru functia de sef al controversatei Sectii pentru investigarea infractiunilor din Justitie din Parchetul General.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )