Libnet.ro
UNICEF

17:00

Oamenii legii au fost chemati de urgenta la casa unei femei. Nimeni nu se astepta la ce avea sa vada in interior

Antena3 Antena3,
Oamenii legii au fost chemati de urgenta la casa unei femei. Nimeni nu se astepta la ce avea sa vada in interior

Oamenii legii au fost chemati de urgenta la casa unei femei. Nimeni nu se astepta la ce avea sa vada in interior. continuă pe Antena3

Colectie impresionanta de tablouri, gasita in casa unei femei care ar fi lucrat pentru familia Ceausescu - VIDEO

Muzeul Bucuresti este mai bogat cu o colectie impresionanta de obiecte de arta care in ultimii 30 de ani au stat intr-un apartament de 50 de metri patrati. De acum, avem posibilitatea sa vedem, intr-o expozitie numita Grundbock, lucrari de Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian, Nicolae Tonitza sau Theodor Pallady.

IMAGINI HALUCINANTE! il plimba ca pe un CAINE, cu zgarda, prin tot orasul! Razbunarea crunta a unei femei (VIDEO)

Politia din Regatul Unit a arestat o femeie cu origini africane pentru ca a folosit un barbat alb pe post de animal de companie. Oamenii legii s-au sesizat cand au vazut ca barbatul este purtat cu o franghie.

Barbat agresat si amendat de politisti, dupa ce a sunat la 112 sa reclame un braconaj. Bucuresteanul a fost pedepsit de oamenii legii pentru ca i-a filmat (VIDEO)

A sunat la 112 ca sa reclame niste braconieri si a fost agresat si amendat chiar el de politisti. Este patania unui bucurestean care, in timp ce astepta ca oamenii legii sa ii sanctioneze pe.

DAN BARNA: Unirea Principatelor a fost succesul urias al unei generatii care a stiut ce fel de tara vrea

Unirea Principatelor a fost succesul urias al unei generatii care a stiut ce fel de tara vrea, iar oricat de greu ne-ar putea fi in prezent, nu trebuie sa uitam ca generatiilor de dinainte le-a fost mai greu si totusi au obtinut atat de mult, afirma liderul USR, Dan Barna, in mesajul transmis vineri cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor Romane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )