Libnet.ro
UNICEF

18:45

Oana Roman o ATACA DUR pe Laura Cosoi din cauza ALIMENTATIEI pe care o promoveaza

B1 B1,
Oana Roman o ATACA DUR pe Laura Cosoi din cauza ALIMENTATIEI pe care o promoveaza

Laura Cosoi a prezentat o salata, despre care a spus ca scade riscul de malformatii congenitale si travaliul prematur. Oana Roman, insa, n-a prea crezut in proproietatile miraculoase ale salatei si a decis sa. continuă pe B1

Ministrul Turismului: Deficitul de forta de munca n sector este de peste 30%, din cauza mirajului salariilor mari din afara

Sectorul turismului are un deficit de forta de munca de peste 30%, sustine Bogdan Trif, ministru de resort, in opinia caruia s-a ajuns in aceasta situatie din cauza mirajului salariilor mari in afara tarii. Totusi, datele Institutului National de Statistica INS) arata luna de luna ca in acest domeniu de activitate angajatii au cele mai mici venituri, in medie de circa 1. 554 lei/luna, in Romania, aici nefiind inclus bacsisul. Ministrul spune ca sunt aceste salarii mici pentru ca 95% din sector este privat, iar piata se autoregleaza.

VIDEO Centru comercial din Constanta, evacuat din cauza unui incendiu

Un centru comercial din municipiul Constanta este evacuat la aceasta ora, din cauza unui incendiu izbucnit in zona restaurantelor, anunta Mediafax.

Cum afecteaza festivalul Untold tot Clujul: Zeci de localnici se plang ca nu pot dormi din cauza ZGOMOTULUI INFERNAL

Nu toata lumea vede cu ochi buni festivalul Untold din Cluj. Daca participantii la festival sunt in culmea fericirii, multi dintre clujeni se plang de zgomotul excesiv ce se revarsa peste tot.

Patru reactoare nucleare din Franta au fost nchise din cauza caniculei

Compania de electricitate EDF a oprit sambata patru reactoare din trei centrale nucleare din Franta, din cauza unui val de canicula care a incalzit apa din raurile Ron si Rin, din care cele trei centrale isi preiau apa pentru racire, relateaza Reuters si Le Monde, citeaza Mediafax.

Un pisc din Suedia si pierde titlul de cel mai nalt vrf montan al tarii, dupa ce ghetarul a nceput sa se topeasca din cauza temperaturilor ridicate

Cel mai inalt pisc al Suediei, un ghetar de pe varful montan Kebnekaise, se topeste din cauza temperaturilor ridicate si isi pierde titlul de cel mai inalt punct, relateazaThe Guardian.

Sova: Am motive de frustrare ca BMW se duce n Ungaria/ Un camion ce pleaca de la Pitesti spre Vestul Europei pierde doua ore din program, din cauza infrastructurii

Infrastructura de transport din Romania lasa mult de dorit, iar un camion care pleaca de la Pitesti spre vestul Europei pierde, pe programul de lucru pe care un sofer trebuie sa il execute, peste doua ore, din cauza infrastructurii, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Transporturilor, Lucian Sova care spune ca are motive de frustrare ca BMV se duce in Ungaria.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )