Libnet.ro
UNICEF

21:17

Un ochi plange, altul rade. Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Adevărul Adevărul,
Un ochi plange, altul rade. Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC. in schimb. Firea a pierdut cursa pentru un nou mandat de primar general. continuă pe Adevărul

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari.

Rezultate alegeri locale 2020: Florentin Pandele castiga detasat un nou mandat de primar la Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, castiga detasat un nou mandat de primar la Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Florentin Pandele castiga un nou mandat de primar al orasului Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat un nou mandat de primar al orasului Voluntari, din judesul Ilfov. Potrivit rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central, candidatul PSD a.

Florentin Pandele ii critica dur pe Orban si pe reprezentantii USR PLUS: Cei mai puternici barbati din Romania sunt femeile

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, s-a lansat, duminica, intr-o serie de critici dure la adresa unor partide si a unor politicieni.

Florentin Pandele, dezvaluiri cutremuratoare despre Plicusor Ban, noul primar al Capitalei. Ce nu au stiut bucurestenii, de fapt

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, si-a iesit din minti dupa aflarea rezultatelor exit-poll, in urma carora, Nicusor Dan va fi noul primar al Capitalei. Desi paruse neafectat de cele intamplate, afirmand ca si-a castigat o sotie si mama pentru copiii sai, primarul din Voluntari nu a mai rezistat presiunii si a dat cartile pe fata.

Florentin Pandele, dupa infrangerea Gabrielei Firea: imi voi castiga sotia si mama copiilor. A suferit 3 interventii chirurgicale!

Florentin Pandele a declarat duminica, dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor in Bucuresti ca, daca Gabriela Firea va pierde alegerile, el isi va recupera sotia si mama copiilor.

Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele a candidat pentru un nou mandat la primaria Voluntari. Conform primelor date preliminare, actualul edil ar fi castigat un nou mandat. in aceasta seara, Pandele a iesit intr-o declaratie dura la adresa contracandidatilor. Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari Florentin Pandele este primarul Voluntariului inca din 2000, dar .

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

Florentin Pandele, atacuri furibunde dupa esecul sotiei Gabriela Firea

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, i-a luat la rand pe cei pe care-i considera vinovati.

ALEGERI LOCALE 2020 Florentin Pandele a castigat detasat alegerile locale din Voluntari

Florentin Pandele, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )