Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cu ochii pe Tesla, Volkswagen va avea o divizie pentru masini electrice

Playtech Playtech,
Cu ochii pe Tesla, Volkswagen va avea o divizie pentru masini electrice

Nemtii de la Volkswagen anticipeaza ca automobilele electrice vor cuceri piata si isi doresc sa creeze o divizie dedicata exclusiv masinilor electrice. Divizia de e-mobility isi propune ca aceasta sa se ocupe doar de dezvoltarea masinilor electrice si sa devina lider. Doar ca, pentru acest lucru, este nevoie de detronarea Tesla. Conform informatiilor oficiale, divizia []. continuă pe Playtech

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru masini electrice - analiza Reuters

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru dezvoltarea unui numar mare de masini electrice, insa multi dintre directorii din domeniu se intreaba daca publicul va fi dispus sa le cumpere, arata o analiza Reuters. In China se va investi cel mai mult, fiind si cea mai mare piata auto mondiala, iar grupurile care au promis cele mai mari sume sunt Volkswagen, Daimler si Ford.

Producatorii auto vor sa investeasca peste 90 miliarde dolari pentru masini electrice

Producatorii auto promit investitii totale de peste 90 miliarde dolari pentru dezvoltarea unui numar mare de masini electrice, insa multi dintre directorii din domeniu se intreaba daca acestea vor fi cumparate de publicul larg, se arata intr-o analiza Reuters.

Institutiile publice isi vor cumpara masini electrice si hibrid. Ministerul Mediului a propus dublarea plafonului impus autoritatilor

Plafonul impus autoritatilor si institutiilor publice prin OUG 80/2001 pentru achizitia masinilor ar putea fi dublat, astfel incat acestea sa poata participa la probgramul Rabla Plus si sa achizitioneze masini electrice si hibrid, se arata intr-un proiect de act normativ elaborat de Ministerul Mediului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )