Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oda pentru ministrul Educatiei din partea lui Claudiu Saftoiu:Anisie, profesorul care inalta, ca profesor si ministru, interesul pentru elevii romani

Adevărul Adevărul,
Oda pentru ministrul Educatiei din partea lui Claudiu Saftoiu:Anisie, profesorul care inalta, ca profesor si ministru, interesul pentru elevii romani

Directorul general al Editurii Didactice si Pedagogice, Claudiu Saftoiu, a scris, pe Facebook, in timpul dezbaterii motiunii simple impotriva ministrului Educatiei Monica Anisie, ca aceasta este profesorul care inalta, ca profesor si ministru, interesul pentru elevii si studentii romani si ca a-i cere demisia inseamna sa nu vrei educatie. Saftoiu face parte si din echipa de comunicare a ministrului Anisie. continuă pe Adevărul

MINISTRUL SPORTURILOR DIN ITALIA: Campionatul de fotbal se va relua pe 13 sau 20 iunie

Ministrul Sporturilor din Italia, Vincenzo Spadafora, a anuntat ca meciurile de fotbal, intrerupte la 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus, se vor relua pe 13 sau 20 iunie, o decizie in acest sens urmand a fi luata joi.

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie.

Ministrul turismului din Spania anunta ca turistii straini isi pot rezerva vacantele incepand cu luna iulie

Ministrul turismului spaniol a declarat luni dimineata ca strainii pot rezerva vacante in Spania incepand cu luna iulie, intrucat cele doua saptamani de carantina pentru cetatenii straini vor fi.

Proiectele de lege pentru securitate nationala din Hong Kong, aparate de oficialii Chinei comuniste. Orasul a fost traversat, duminica, de noi proteste pro-democratie (VIDEO)

Reprezentanta afacerilor externe chineze in Hong Kong si seful orasului pe zona de securitate au aparat, luni, proiectele de lege de siguranta nationala, ocazie cu care au descris anumite actiuni din.

Motivul pentru care romanca din Italia a fost impuscata in parcarea unui supermarket

S-a aflat motivul pentru care romanca de 44 de ani a fost impuscata de iubitul italian in parcarea unui supermarket.

Coronavirus |Directorul Centrului pentru Controlul Bolilor din China admite ca toate criticile referitoare la gestionarea pandemiei de catre Beijing sunt de inteles

Directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din China a afirmat ca intelege criticile care au fost aduse la adresa Beijing-ului referitoare la pandemia de coronavirus. insa, sustine ca toata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )