Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oferta de ULTIMA ORA pentru combinatul siderurgic ArcelorMittal din Galati. Cine se BATE pentru a pune mana pe otelaria romaneasca

B1 B1,
Oferta de ULTIMA ORA pentru combinatul siderurgic ArcelorMittal din Galati. Cine se BATE pentru a pune mana pe otelaria romaneasca

Vesti importante cu privire la soarta combinatului siderurgic Producatorul indian de otel JSW Steel, care este principalul competitor al Arcelor Mittal pe piata indiana si din Orientul Mijlociu Apropiat, ar urma. continuă pe B1

Cel mai mare producator de otel din India si-a anuntat intentia de a cumpara combinatul siderurgic de la Galati

JSW Steel este principalul competitor al Arcelor Mittal pe piata indiana si din Orientul Mijlociu Apropiat. Potrivit agentiei de stiri Reuters, oferta pentru combinatul siderurgic de la Galati va fi depusa in saptamanile urmatoare. in cursa mai sunt alte doua firme, una din Italia si alta din Ucraina.

Investitie anti-poluare in combinatul siderurgic, reclamat pentru norii de praf care se ridica deasupra municipiului

Localnicii au reclamat de nenumarate ori poluarea cauzata de combinatul siderurgic Hunedoara. Primaria a emis autorizatia de constructie pentru noua instalatie de desprafuire, care va rezolva problema noxelor de la Otelarie.

Protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din Romania si Ungaria

Reprezentantii Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) si cei ai Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica si Gaze Naturale HETA) din Ungaria au convenit sa incheie un protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din cele doua tari, care, in opinia celor doua asociatii, necesita nu numai implicarea autoritatilor in domeniul energiei, ci si o cooperare intre asociatiile furnizorilor.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor: 32 de judete din tara sunt afectate(FOTO)

Meteorologii au emis joi o atentionate cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, pentru trei sferturi din tara. 32 de judete sunt vizate de avertizarea valabila vineri,.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA. Anuntul de ultima ora facut de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei anunta carezultatele la Evaluarea Nationala 2018 vor fi facute publice marti, pana la ora 12,00, pe edu. ro.

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2018. Anunt de ultima ora privind Rezultate Capacitate 2018

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2018 Rezultatele la Evaluarea Nationala vor fi facute publice marti, pana la ora 12,00, pe edu. ro. REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2018 Potrivit calendarului aprobat de.

INFORMATII de ULTIMA ORA despre romanul RAPIT de jihadisti in Burkina Faso in urma cu trei ani. Unde se afla acum Iulian Ghergut

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a venit, miercuri, cu noi detalii despre Iulian Ghergut, romanul rapit in 2015 in Burkina Faso. Melescanu a precizat ca a avut discutii cu omologul sau din Burkina.

Simona Halep, ANUNT de ULTIMA ORA: S-a RETRAS! Ce probleme acuza jucatoarea noastra

Simona Halep a anuntat, miercuri, ca nu va participa la turneul de saptamana viitoare de la Eastbourne 24-30 iunie 2018). Jucatoarea noastra a precizat ca se retrage din cauza unei accidentari suferite la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )