Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ofertele eMAG care te ajuta sa faci cumparaturi de Craciun la pret mai mic

Playtech Playtech,
Ofertele eMAG care te ajuta sa faci cumparaturi de Craciun la pret mai mic

EMAG are de aproape o luna campanii cu reduceri. A inceput cu Black Friday, a continuat cu Crazy Days, a dat ceva si cand a facut 18 ani, iar acum e despre Craciun. Pe site-ul eMAG poti gasi. continuă pe Playtech

Ofertele eMAG din 9 decembrie: Samsung, Huawei, iPhone cu pret special

EMAG baga cele mai bune reduceri inainte de Craciun. Nu mai e Black Friday, dar unele preturi sigur te fac sa te simti ca si cum ar fi. Am adunat mai jos cateva produse pe care sa le iei in.

Reducerile eMAG care-ti baga in ghete ce nici Mos Craciun n-aduce

EMAG tine preturile jos pana la Craciun. Sau cel putin asa lasa impresia cu noua campanie de reduceri. Am selectat cateva produse, ca sa alegi ceva bun. A trecut perioada lui Mos Nicolae,.

VIDEO Dr. Mihai Olteanu, medicul care ajuta oamenii sa lupte mpotriva cancerului: Cancerul pulmonar este supranumit mparatul mparatilor bolilor, ratele de mortalitate si incidenta sunt foarte mari

Are una dintre cele mai grele meserii posibile si anume sa lupte, alaturi de pacienti, impotriva unui inamic tacut, silentios, care de cele mai multe ori isi face aparitia cand este deja prea tarziu. in spatele oricarui simptom minor se poate ascunde o tumora pulmonara si stiti cum se spune, cancerul nu doare, asa este si la plamani, spune Dr. Mihai Olteanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )