Libnet.ro
UNICEF

01:05

E OFICIAL! Anuntul BOMBA facut de liderii PSD in urma cu putin timp. Va exista O REMANIERE!

Antena3 Antena3,
E OFICIAL! Anuntul BOMBA facut de liderii PSD in urma cu putin timp. Va exista O REMANIERE!

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat. continuă pe Antena3

Negocieri politice in scandalul momentului. Liderii PSD vor avea o sedinta cu cei de la ALDE

Sunt negocieri politice in scandalul momentului: cel putin cinci ministri ar urma sa fie dati afara din Guvern de Mihai Tudose. La ora 15. 00, liderii PSD vor avea o sedinta cu cei de la ALDE. Liviu.

Liderii PSD se reunesc intr-o sedinta de urgenta pentru a decide remanierea Guvernului

Liderii PSD se reunesc la ora 13. 30, intr-o sedinta de urgenta, in scandalul momentului: cel putin cinci ministri ar urma sa fie dati afara din Guvern de Mihai Tudose. Aproape certa este.

Surse: Liderii PSD, ULTIMATUM pentru Tudose: Ministrii nu dau socoteala nici la SRI, nici la Cotroceni!

Liderii PSD s-au reunit intr-o sedinta de urgenta, la sediul din Kiseleff, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala si dupa ce a avut o.

Liderii PSD, ULTIMATUM pentru Tudose: Guvernul nu se face la SRI

Liderii PSD s-au reunit intr-o sedinta de urgenta, la sediul din Kiseleff, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala si dupa ce a avut o.

Perchezitii la unul dintre denuntatorii din dosarul Microsoft. Denunt bomba facut la DNA

Procurorii DNA au descins luni la baza sportiva detinuta de Dinu Pescariu in nordul Capitalei. Conform unor surse citate de Realitatea TV, perchezitiile vin in urma unui denunt depus de Dorin Cocos,.

Orban, despre liderii PSD: Ei sunt comunisti, nu sunt socialisti. Nu suporta firmele private, nu suporta procurorii care le fac dosare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata, ca prin masurile luate de Guvernul PSD si majoritatea din Parlament, liderii social-democrati arata ca sunt comunisti, fie e ca e vorba de domeniul economiei, fie ca e vorba de justitie.

Sedinta de urgenta intre liderii PSD. Ce au discutat Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat.

Iarna ruseasca. Berlusconi i-a facut cadou prietenului sau Putin o plapuma brodata cu chipurile lor (FOTO)

Cei doi lideri controversati, Silvio Berlusconi si Vladimir Putin, au legat acum cativa ani o relatie de prietenie foarte stransa si o intretin inclusiv cu diverse cadouri care intra adeseori i.

Berlusconi i-a facut cadou lui Vladimir Putin o lenjerie de pat cu ei doi. FOTO in articol

Vladimir Putin a primit un cadou neobisnuit de ziua lui, din partea fostului premier italian. Silvio Berlusconi i-a daruit o lenjerie de pat! Si nu orice lenjerie de pat, ci una pe care este imprimata o imagine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )