Libnet.ro
UNICEF

15:45

OFICIAL BCE: Bancile din zona Euro vor putea plati dividende daca au bilanturi solide

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OFICIAL BCE: Bancile din zona Euro vor putea plati dividende daca au bilanturi solide

Bancilor din zona Euro li se va repermite plata de dividende incepand de anul viitor, insa cu conditia ca acestea sa convinga reglementatorii ca bilanturile lor sunt destul de puternice pentru a supravietui efectelor economice si financiare negative ale pandemiei de coronavirus, a declarat, ieri, pentru Financial Times, Yves Mersch, vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere al Bancii Centrale Europene BCE). continuă pe Ziarul Bursa

Evolutia in W devine realitate in zona Euro

Markit: Dinamica estimata a PIB de -7,4% pentru zona Euro in 2020, cu un plus de doar 3,7% in 2021 * Stirile privind vaccinurile propulseaza optimismul managerilor de business europeni la maximul ultimilor doi ani si jumatate Activitatea economica din zona Euro a revenit puternic pe scadere in luna noiembrie, scenariul unei evolutii in W confirmandu-se pentru principalul partener economic al Romaniei dupa stagnarea la limita recesionara din octombrie si septembrie, evolutie ce vine pe fondul continuarii declinului sectorului de servicii ca urmare a intensificarii pandemiei valul doi) si reintroducerii de restrictii pentru contracararea crizei sanitare.

Ludovic Orban: in toate localitatile carantinate in data de 6 decembrie, cetatenii isi vor putea exercita dreptul de vot. Nu va exista restrictie in ceea ce priveste deplasarea la sectiile de votare

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca la alegerile din 6 decembrie vor putea sa-si exercite dreptul la vot si cetatenii din localitatile care se vor afla atunci in carantina. Nu va exista.

Ludovic Orban: in toate localitatile carantinate in data de 6 decembrie, cetatenii isi vor putea exercita dreptul de vot. Nu va exista restrictie in ceea ce priveste deplasarea la sectiile de votare

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca la alegerile din 6 decembrie vor putea sa-si exercite dreptul la vot si cetatenii din localitatile care se vor afla atunci in carantina. Nu va exista.

BURSELE LUMII Scad pietele din Europa si SUA

Bursele europene au scazut ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a aratat, intr-un raport, ca perspectivele slabe de profitabilitate in randul bancilor din zona euro vor continua sa puna presiuni pe evaluarile bancilor.

Programul Rabla pentru electrocasnice incepe in 15 decembrie. Vor putea fi cumparate prin el si laptop-uri si tablete

Ministrul mediului, apelor si padurilor, Mircea Fechet spune ca din 15 decembrie romanii isi vor putea cumpara electrocasnice si electronice noi prin Programul Rabla pentru Electrocasnice. Programul are un buget total de 40 de milioane de lei care va permite 100. 000 de achizitii. in functie de tipul de produs, voucherele au valori intre 200 si 500 de lei. Un solicitant poate obtine mai multe vouchere, dar pentru produse diferite.

Ludovic Orban: in toate localitatile carantinate cetatenii isi vor putea exercita dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca in toate localitatile carantinate alegatorii isi vor putea exercita dreptul de vot la alegerile parlamentare si ca autoritatile vor lua toate masurile sa se asigure ca nu exista risc de transmitere in cadrul derularii procedurii de vot.

PENTRU ALEGERILE DIN 10 IANUARIE Cetatenii kazahi din Romania vor putea vota la ambasada Kazahstanului

Cetatenii kazahi aflati pe teritoriul Romaniei vor putea vota, pentru alegerile parlamentare din Kazahstan prevazute pentru 10 ianuarie, la sectia de votare organizata la Ambasada Kazahstanului la Bucuresti, a anuntat astazi ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Kazahstan in Romania, Nurbakh Rustemov, intr-un briefing de presa online.

Proiect. Firmele vor putea fi infiintate exclusiv online. La ce formalitati se renunta

Firmele vor putea fi infiintate exclusiv online, fara a fi necesara prezenta fizica in niciuna dintre etapele de constituire, ca urmare a digitalizarii Registrului Comertului, proiectul de lege fiind deja lansat in dezbatere publica.

Romanii vor putea beneficia de analize de laborator si investigatii paraclinice oriunde pe teritoriul tarii, nu doar in judetul unde au primit bilet de trimitere

Serviciile medicale paraclinice investigatiile medicale) vor putea fi acordate oriunde in tara, incepand cu data de 1 decembrie, in baza biletului de trimitere, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Asiguratii pot beneficia de analize de laborator si investigatii medicale paraclinice pe intreg teritoriul Romaniei, fara a mai conditiona acordarea acestor servicii doar de catre furnizorii de servicii medicale paraclinice care se afla in relatie contractuala cu aceeasi casa de asigurari de sanatate cu care se afla in contract si medicul care a emis biletul de trimitere, prevede o Hotarare aprobata de Guvern.

ONB: Bancile din Austria pot face fata valului de insolvente anticipat pentru 2021

Sectorul financiar austriac se afla intr-o situatie solida si ar trebui sa poata face fata problemelor cauzate de cresterea insolventelor companiilor in 2021, cand vor expira multe dintre masurile de ajutor adoptate in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19) si care au tinut multe firme pe linia de plutire, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat miercuri de Banca Centrala a Austriei ONB), transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )