Libnet.ro
UNICEF

05:00

E OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat! S-a intamplat IMEDIAT dupa intalnirea cu premierul DANCILA

B1 B1,
E OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat! S-a intamplat IMEDIAT dupa intalnirea cu premierul DANCILA

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri mai multe decrete, imediat dupa intrevederea avuta la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Potrivit unui comunicat de presa emis de. continuă pe B1

Magistrati eliberati din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a 22 de magistrati. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat urmatoarele decrete: * .

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se sanctioneaza drastic hartuirea sexuala sau psihologica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Este interzis .

Klaus Iohannis a promulgat legea privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Presedintele.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Palatul Cotroceni: Premierul a fost chemat de presedinte pentru a da explicatii privind amnistia si gratierea (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va deplasa miercuri la Palatul Cotroceni unde incepand cu ora 10:30 se va intalni cu Klaus Iohannis dupa ce presedintele a chemat-o pentru a da explicatii despre politicile.

intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-a incheiat

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila s-a terminat. Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care ajutorul social inceteaza in cazul refuzului unui loc de munca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea prin care persoanele care refuza un loc de munca sau refuza sa participe la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca pierd dreptul de a mai beneficia de ajutor social.

Culisele intalnirii dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Discutii pe tema presedintiei romane a Consiliului UE

Update: Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au discutat miercuri pe tema Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, atat in ceea ce priveste stadiul pregatirii dosarelor, cat.

A inceput intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a inceput, miercuri, la Palatul Cotroceni. Update: Premierul Viorica Dancila a ajuns la Palatul Cotroceni. La ora 10.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia, pe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonante de Urgenta a Guvernului privind amnistierea si gratierea unor fapte penale. Seful statului si premierul s-au intalnit ultima data in 15 mai, discutiile vizand memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei Romaniei in Israel.

Premierul Viorica Dancila merge la Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia. intrevederea are locpe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonant.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )