Libnet.ro
UNICEF

16:00

OFICIAL: Lia Olguta Vasilescu a ramas fara loc in Guvernul Romaniei. Lovitura de maestru data de Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
OFICIAL: Lia Olguta Vasilescu a ramas fara loc in Guvernul Romaniei. Lovitura de maestru data de Klaus Iohannis (VIDEO)

Lovitura de teatru data de presedintele Klaus Iohannis! Seful statului a semnat decizia de inlocuirea din fruntea Ministerului Muncii a Liei Olguta Vasilescu si numire in loc a lui Marius Budai, precum a propus. continuă pe B1

Scenariu-soc: Lia Olguta Vasilescu ar putea ramane in afara Guvernului

Este fierbere mare in PSD dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguta Vasilescu si pe Ilan Laufer in Guvern. Solutia gasita de social-democrati a fost ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propu.

SURSE: Planul PSD pentru ca Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici sa ajunga in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat ca Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer sa conduca ministerul Transporturilor, respectiv al Dezvoltarii. Mai mult, pentru ca a semnat revocarea Olgutei Vasilescu de la.

Care ar putea sa fie adevaratul motiv pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu

Unul din motivele pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Lia Olguta Vasilescu ar putea sa fie unul personal. Si anume, o afirmatie a fostului ministru al Muncii la adresa sefului statului. Vasilescu a.

SURSE: Lia Olguta Vasilescu, mutata de PSD la Ministerul Transporturilor. Gabriel Les merge la Aparare. Cine va fi noul ministru al Muncii

Lia Olguta Vasilescu ar urma sa paraseasca Ministerul Muncii! Desi s-a vehiculat mult timp ca ar putea sa preia portofoliul de la Dezvoltare, surse politice sustin ca aceasta va fi mutata la Ministerul.

PSD a decis: Lia Olguta Vasilescu, propusa la Ministerul Dezvoltarii. Mircea Draghici, la Transporturi

UPDATE: Liderii social-democrati au decis caLia Olguta Vasilescu sa fie propunerea PSD pentruMinisterul Dezvoltarii, iarMircea Draghici pentru Ministerul Transporturi, informeaza B1 TV. Totul.

Digi24: C.T. Popescu explica de ce Olguta Vasilescu si Ilan Laufer au fost refuzati de Klaus Iohannis - Efectul va fi de imagine

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca se pot gasi motivatii pentru respingerea tuturor propunerilor de ministri din Guvernul Dancila 2. intrebarea, mai spune jurnalistul, este ce va face acum Liviu Dragnea cu Lia Olguta Vasilescu, ramasa fara functie de ministru.

Ce au facut liderii PSD dupa incheierea sedintei. Reporterii au ramas fara reactie

Biroul Permanent al PSD s-a intrunit, marti, in sedinta de urgenta pentru a decide ce trebuie sa faca dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguta Vasilescu si pe Ilan Laufer in.

Surse: Pe cine a pregatit Dragnea la Transporturi si ce post primeste Olguta Vasilescu. Liderii PSD s-au reunit la partid

Mircea Draghici, trezorierul PSD, si Dragos Benea, liderul filialei Bacau, sunt variantele lui Liviu Dragnea pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu are mari sanse sa preia Ministerul Dezvoltarii, sustin sursele citate. Ar fi singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

Cine e propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Ce functie va ocupa Olguta Vasilescu

Mircea Draghici, trezorierul PSD, va fi propus de premierul Dancila pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu va prelua Ministerul Dezvoltarii. A fost singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

Ce variante are PSD dupa ce Iohannis a refuzat doi ministri. Cum se poate intoarce Olguta Vasilescu in Guvern

CCR a decis, in 2008, ca presedintele poate refuza o singura data, motivat, o propunere de ministru. PSD ar putea face rocada intre ministrii respinsi de Iohannis, iar seful statului e o obligat sa accepte. Asta ar insemna ca Lia Olguta Vasilescu sa treaca la Dezvoltare, iar Ilan Laufer la Transporturi. Potrivit unor surse politice, Livbiu Drganea nu e incantat de aceasta varianta, care i-ar oferi foarte multa putere politica Olgutei Vasilescu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )