Libnet.ro
UNICEF

11:30

Oficial. PSD depune motiune de cenzura pe 17 august: S-a umplut paharul. E timpul sa plecati acasa sau la puscarie!

Adevărul Adevărul,
Oficial. PSD depune motiune de cenzura pe 17 august: S-a umplut paharul. E timpul sa plecati acasa sau la puscarie!

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, dupa 9 luni de guvernare liberala este un haos imens, o economie pusa la pamant si cu somaj galopant. Ciolacu a anuntat ca, in 17 august, va fi depusa motiunea de cenzura. continuă pe Adevărul

PSD depune pe 17 august motiunea de cenzura. Ciolacu: E timpul sa plecati acasa sau la puscarie. VIDEO

Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca PSD va depune motiune de cenzura prin care spera daramarea Guvernului Orban. Seful social-democratilor a facut anuntul in Parlament in timpul sedintei in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate pentru combaterea epidemiei de coronavirus, inceperea scolilor si organizarea alegerilor.

Marcel Ciolacu, catre PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban prezinta raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru PNL: Pe 17 august, PSD va depune motiunea de cenzura. Trebuie sa plecati acasa sau la puscarie, in functie de faptele fiecaruia (VIDEO)

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate de Guvern pentru limitarea raspandirii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )