Libnet.ro
UNICEF

17:30

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Adevărul Adevărul,
Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Cele mai mari scumpiri de la inceputul anului: citrice, cartofi, fructe si tigari. Inflatia coboara la 3,4%

In medie, preturile la care ne faceam luna trecuta cumparaturile au fost cu 3,4% mai mari decat fusesera cu un an in urma, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica. Fata de inceputul anului, cel mai mult s-au scumpit citricele, cartofii, fructele si tigarile, topul celor mai mari cresteri de preturi mai incluzand carnea de porc, serviciile de telefonie din cauza deprecierii cursului de schimb) dar si combustibilii.

Vantul a batut cu aproape 180 kmh la varful Omu, una dintre cele mai mari valori inregistrate vreodata acolo

La varful Omu rafalele de vant au atins aproape 180 kmh miercuri seara, fiind printre cele mai mari viteze inregistrate de cand se fac masuratori. Nu exista an in care viteza maxima a vantului sa nu atinga cel putin 120 kmh la cea mai inalta statie meteo din tara, insa 178,2 kmh reprezinta o exceptie. Miercuri a fost o zi speciala si la temperaturi, fiindca cel mai cald a fost la Fagaras, un loc care foarte rar are ocazia sa gazduiasca cea mai ridicata temperatura a zilei.

Dan Petrescu si viitorul in galben: Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma

Se apropie finalul preliminariilor pentru Euro 2020, iar gandul ca vom avea un nou selectioner prinde tot mai mult contur. Zvonurile sunt alimentate si de Nicolae Pirnau, impresarul lui Dan Petrescu. Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma, a precizat acesta.

BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot gasi romanii

S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Black Friday este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi, iar batalia cea mare se da in mediul online, unde deja au apa.

Black Friday 2019 - eMAG, Altex, EvoMAG, Flanco. Ce oferte si reduceri au promis cele mai mari magazineAu fost probleme mari la procesarea platii cu cardul1.000 de telefoane s-au vandut in primele 28 de secunde la eMAG

In cateva magazine Black Friday a inceput la final de octombrie sau la 1 noiembrie, altele au deschis Vinerea Neagra miercuri, pe 13, iar cateva magazine tin evenimentuil exact vineri si doar 24 de ore. UPDATE Magazinele fizice au deschis la 7, iar eMAG a inceput la 7. 24, mai tarziu ca in alti ani. Multi cumparatori au avut surpriza sa vada ca nu pot efectua plata cu cardul, iar procesatorul de plati PayU a explicat ca a limitat numarul de plati acceptate, fiindca platforma risca sa nu faca fata. Cele 1. 000 de telefoane Samsung Galaxy A10 la 200 de lei s-au dat in doar 28 de secunde pe eMAG. HotNews. ro a facut LIVE TEXT cu cele mai importante momente ale zilei.

Romania, printre cele mai rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflati. ei din UE, arata date.

EUROSTAT: Romania este una dintre tarile care au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistat in luna octombrie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in scadere fata de luna precedenta, conform Agerpres.

VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Motorola a readus pe piata o versiune ultra-moderna a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion si a definit o parte din cultura pop. Pentru multi, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum sa faca volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliaza complet. Motorola Mobility a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings in 2015.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

Un gigant auto cu doua fabrici in Romania face concedieri in masa

Una dintre cele mai mari companii din domeniul auto, cu doua fabrici in Romania, a anuntat recent ca va face concedieri in masa in perioada urmatoare, in scopul eficientizarii costurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )