Libnet.ro
UNICEF

12:15

Oficial: Scoala se muta in online intre 25 si 29 septembrie, pe perioada alegerilor

Adevărul Adevărul,
Oficial: Scoala se muta in online intre 25 si 29 septembrie, pe perioada alegerilor

Activitatea didactica ce presupune prezenta fizica a elevilor si a cadrelor didactice din unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare se suspenda in perioada 25 29 septembrie. Aceasta se va desfasura exclusiv in sistem online, potrivit comunicatelor oficiale. continuă pe Adevărul

Cursurile cu prezenta fizica in scolile unde vor fi sectii de votare, suspendate intre 25 si 29 septembrie inclusiv. Activitatile didactice se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice, incepand din 25 septembrie si pana pe 29 septembrie inclusiv,in.

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

Prima dezbatere electorala Trump-Biden va avea loc pe 29 septembrie

Presedintele Donald Trump si rivalul sau democrat Joe Biden vor discuta timp de 90 de minute despre Curtea Suprema, coronavirus, integritatea votarii si rase si violenta in orasele noastre, in prima lor dezbatere electorala fata in fata, programata pe 29 septembrie, transmite Reuters, citata de News. ro.

CCR amana pe 29 septembrie pronuntarea pe sesizarile asupra Legii privind organizarea alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, marti, pentru 29 septembrie, pronuntarea pe sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si Guvernului asupra Legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016, scrie Agerpres.

CCR amana pe 29 septembrie pronuntarea pe sesizarile asupra Legii privind organizarea alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, astazi, pentru 29 septembrie, pronuntarea pe sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si Guvernului asupra Legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016.

E oficial! Orele se muta online! Care sunt unitatile de invatamant unde elevii vor face orele de acasa in vederea alegerilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca, in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din anul 2020, activitatile didactice sa se desfasoare in sistem on-line.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )