Libnet.ro
UNICEF

13:30

Olanda adopta o lege corona pentru a avea o baza juridica pentru restrictii

Hotnews Hotnews,
 Olanda adopta o lege corona pentru a avea o baza juridica pentru restrictii

Parlamentarii olandezi au votat marti o lege temporara menita sa reprezinte baza juridica pentru o izolare partiala a Olandei si care deschide calea pentru introducerea de catre guvern a obligativitatii de a purta masca in spatiile publice inchise, informeaza AFP si Agerpres. continuă pe Hotnews

Olanda adopta o lege corona pentru a avea o baza juridica pentru restrictii

Parlamentarii olandezi au votat azi o lege temporara menita sa reprezinte baza juridica pentru o izolare partiala a Olandei si care deschide calea pentru introducerea de catre guvern a obligativitatii de a purta masca in spatiile publice inchise.

Olanda adopta legea corona

Legea prevede in special baza juridica pentru o obligatie de a purta masca in spatiile publice inchi.

Coronavirus in lume: Imunitatea de grup din Marea Britanie a scazut la 4,4% peste vara Nou bilant record in Polonia

Europa are nevoie de o accelerare serioasa a luptei contra coronavirusului, a spus principalul expert in medicina de urgenta al OMS, Mike Ryan, in conditiile in care Batranul Continent a trecut de 250. 000 de decese, iar cele 46 de tari europene au raportat 46% din numarul total al cazurilor din lume. --------------------- 21:34 Pfizer nu este inca pregatit sa publice rezultatele vaccinului sau Fara vaccin pana la alegerile din SUA 20:04 Regatul Unit: Discriminarea cauzeaza excesul de mortalitate in randul minoritatilor raport)19:43 Olanda adopta o lege corona pentru a avea o baza juridica pentru restrictii19:27 UE doreste sa incurajeze testarea rapida pentru coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )