Libnet.ro
UNICEF

17:00

Olguta Vasilescu, acuzatii grave dupa ce Gabriela Firea a anuntat ca doar patru bucuresteni au fost depistati pozitiv la programul de testare in masa: De unde cifrele prezentate zilnic? Nicio reactie din partea autoritatilor centrale

B1 B1,
Olguta Vasilescu, acuzatii grave dupa ce Gabriela Firea a anuntat ca doar patru bucuresteni au fost depistati pozitiv la programul de testare in masa: De unde cifrele prezentate zilnic? Nicio reactie din partea autoritatilor centrale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca in urma celor aproape 4. 600 de teste pentru coronavirus, efectuate de Primaria Bucuresti, doar patru persoane au fost depistate pozitiv cu. continuă pe B1

Sute de autobuze din Capitala vor fi modernizate. Gabriela Firea: E o premiera nationala! Un nou pas important pentru combaterea poluarii

Gabriela Firea a anuntat un proiect in premiera nationala care a are scopul de a combate poluarea din Capitala. Autobuzele vechi ale STB vor fi transformate in autobuze de tip GNC gaz natural comprimat) cu norma de poluare Euro 6 sau troleibuze, a declarat primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea arunca bomba. Care este rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 este de necrezut

Gabriela Firea acuza Guvernul si Grupul de Comunicare Strategica pentru informarea eronata a populatiei, dupa rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, doar patru persoane sunt infectate cu COVID-19, dintr-un total de 4. 600 de teste efectuate. Gabriela Firea, adevarul despre testarile la nivel national in urma testelor efectuate in Bucuresti, de catre Primaria Capitalei, .

Gabriela Firea arunca bomba: Doar patru bucuresteni au fost depistati cu Covid-19, din 4.600 testati

Edilul Capitalei Gabriela Firea a aruncat bomba, luni seara, dupa ce a afirmat ca din cele 4. 600 de teste efectuate de Primaria Bucuresti, doar patru bucuresteni au fost depistati pozitiv la Covid-19.

Gabriela Firea, despre criticile privind supralargirea Soselei Fabrica de Glucoza: Se cauta chichite

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a raspuns criticilor privind supralargirea Soselei Fabrica de Glucoca, printr-o postare pe Facebook in care a aratat cum era inainte soseaua si cum este acum, dupa modernizare.

GABRIELA FIREA: Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, s-a lucrat in ritm alert

Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, incineratorul de namol fiind finalizat in proportie de aproape 90%, a afirmat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea le spunea colegilor ca vreau sa-i iau partidul si sa candidez la alegerile prezidentiale. Am fost considerata un pericol (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre relatia sa cu Liviu Dragnea din perioada in care acesta se afla la conducerea PSD. Firea a sustinut ca i.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e candidatul PSD la Primaria Capitalei. Va castiga alegerile!

Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, spune Marcel Ciolacu. Liderul PSD sustine ca ea va castiga alegerile, iar Violeta Alexandru este doar o mincinoasa care dezinformeaza.

Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reiterat ca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este candidata care va candida din partea formatiunii social-democrate pentru inca un mandat in cel mai vo.

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar.

Gabriela Firea: Ne dorim in continuare o alianta cu Pro Romania si ALDE. Marcel Ciolacu ne-a spus insa ca e posibil sa se amane alegerile locale si cele parlamentare pentru anul viitor (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca isi doreste o alianta cu Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )