Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu: Ce se ascunde sub proiectul inghetarii salariilor demnitarilor

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu: Ce se ascunde sub proiectul inghetarii salariilor demnitarilor

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu considera ca inghetarea salariilor demnitarilor aminteste de ceea ce a facut PDL pe vremuri. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis confirma inghetarea salariilor demnitarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca i-a incurajat pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul Finantelor, Eugen Citu, la discutiile avute la Palatul Cotroceni, sa treaca la inghetarea salariilor demnitarilor in 2020.

Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu. Ce spune despre concedieri

Guvernul Orban are un plan pentru reducerea cheltuielilor pe anul viitor astfel incat sa se incadreze in deficitul de aproximativ 3,5%. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat si chiar concedieri in sectorul bugetar sunt printre masurile luate in calcul.

Olguta Vasilescu, cutremur in administratia locala din Craiova: Au reprosat calitatea serviciilor si mi-au solicitat masuri

Olguta Vasilescu vine cu critici dure la adresa administratiei locale craiovene. Fostul ministru al Muncii a marturisit intr-o postare pe Facebook, ca nu este multumita de serviciile pe care administratia locala le ofera craiovenilor, in ultima perioada, motiv pentru care a solicitat primarului si consilierilor locali PSD sa ia masuri urgente.

Lia Olguta Vasilescu, mesaj pentru liberali: Veniti cu solutii! Nu mai merge cu lozinci

Deputata PSD Olguta Vasilescu indeamna guvernul liberal sa gaseasca solutii, dupa abrogarea recursului compensatoriu, pentru evitarea sanctiunilor CEDO. Cand s-a dat acest recurs compensatoriu, scris de.

Ludovic Orban anunta inghetarea salariilor demnitarilor: Ce variante de aplicare sunt luate in calcul (VIDEO)

Guvernul va ingheta salariile demnitarilor la nivelul la care ele sunt in acest moment, masura urmand a fi cuprinsa in legea bugetului pentru 2020 sau intr-o ordonanta de urgenta. Anuntul a fost facut,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )