Libnet.ro
UNICEF

10:00

Olguta Vasilescu, atac dur pentru ministrul Muncii: Hai sa iti explic ca pentru incompetenti ca tine. Te-ai dus Violeta Alexandru si te-ai intors Violeta bau

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, atac dur pentru ministrul Muncii: Hai sa iti explic ca pentru incompetenti ca tine. Te-ai dus Violeta Alexandru si te-ai intors Violeta bau

Lia Olguta Vasilescu o spulbera intr-un mesaj pe Facebook pe ministrului Muncii, Violeta Alexandru. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu: Liberalii se imprumuta de cinci ori mai mult ca PSD

Lia Olguta Vasilescu acuza liberalii ca se imprumuta de cinci ori mai mult decat a facut-o PSD, dar si ca dobanzile platite pentru bani sunt unele exorbitante.

Ministrul Muncii a vizitat ferma germana din Bornheim, unde lucrau sezonieri romani

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, aflata in vizita de lucru in Germania, a avut miercuri o serie de discutii cu reprezentantii Consulatului Romaniei la Bonn, cu cei ai Ministerului Sanatatii si Muncii din landul vestic Renania de Nord-Westfalia, cu un membru al Asociatiei fermierilor, precum si cu administratorul judiciar al fermei din Bornheim, in vederea gasirii unei solutii pentru lucratorii romani.

Tudose: A fost nevoie de doua luni de presiuni publice ale PSD pentru ca ministrul Muncii sa se urneasca la Berlin, ca sa-si apere compatriotii de abuzuri

EuroparlamentarulMihai Tudoselanseaza o serie de critici ministrului Muncii Violeta Alexandru in legatura cu muncitorii romani plecati la cules desparanghelinGermania.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre conditiile muncitorilor romani din Germania: Sunt si o serie de lucruri care trebuie sa fie corectate si imbunatatite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara, in timpul unei interventii televizate ca exista situatii in care conditiile muncitorilor romani din Germania trebuie sa fie imbunatatite, asta.

Ministrul Muncii, noi precizari despre situatia muncitorilor sezonieri romani din Germania. Violeta Alexandru: Am gasit o disponibilitate totala din partea autoritatilor germane (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a plecat in Germania sa verifice in teren realitatea cu care se confrunta muncitorii sezonieri romani cativa dintre ei chiar au fost protagonistii unui protest, vineri.

Ministrul Muncii a discutat cu oficiali din Germania despre probleme cu care se confrunta romanii care muncesc in aceasta tara

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a discutat, in prima zi a vizitei de lucru pe care o face in Germania, cu oficiali germani despre problemele cu care se confrunta muncitorii romani din aceasta tara.

Orban, atac dur la CNCD si PSD: O majoritate PSD-UDMR a luat o decizie care nu are nicio legatura cu legea

Premierul Ludovic Orban se declara stupefiat de decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind amendarea presedintelui Klaus Iohannis pe motive de discriminare etnica. O majoritate PSD-UDMR a luat o decizie care nu are nicio legatura cu legea si cu regimul sanctionatoriu pentru discriminare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )