Libnet.ro
UNICEF

16:00

Olguta Vasilescu, despre Legea Pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

B1 B1,
Olguta Vasilescu, despre Legea Pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

Fostul ministru al Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca era nevoie de aproximativ 200 de miliarde de lei pentru ca Legea Pensiilor sa fie perfecta. Aceasta lege a reusit, prin formula de calcul pe care am. continuă pe B1

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

Fostul ministru al Muncii Olguta Vasilescu a vorbit, luni, despre legea pensiilor. Fostul ministru spune ca este posibil ca Opozitia sau presedintele Klaus Iohannis sa atace legeala CCR, pentru ca se.

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care l are

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca foarte probabil Opozitia sau presedintele Klaus Iohannis vor ataca legea pensiilor la CCR, deoarece se gandesc ca vor urma la guvernare si nu vor aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are, scrie Mediafax.

Ora 13.00. Iohannis ii raspunde Vioricai Dancila. O numeste pe Olguta Vasilescu ministru?

Presedintele Klaus Iohannis va anunta, la ora 13. 00, daca ii va numit pe Lia Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici in Guvern, dupa ce premierul Viorica Dancila a sesizat azi CCR, pe motiv ca seful statului nu respecta Constitutia.

Victor Ponta, ATAC la adresa Guvernului cu privire la legea pensiilor: AU UITAT de persoanele cu dizabilitati

Legea pensiilor a trecut de Senat fara sa fie discutata, iar in proiect s-a uitat de persoanele cu dizabilitati, a declarat Victor Ponta, presedintele Pro Romania, in cadrul unei conferinte de pesa, de.

Anunt important facut de ministrul Muncii! Legea pensiilor va fi dezbatuta in Parlament la inceputul saptamanii viitoare

Ministrul Muncii Marius Budai a anuntat, vineri, ca Legea pensiilor va fi dezbatuta in Parlament la inceputul saptamanii viitoare, respectiv luni si marti in comisiile de specialitate, urmand ca apoi.

Mutare SOC la varful PSD: Olguta Vasilescu ameninta ca va vota motiunea de cenzura dupa ce a ramas fara loc in Guvern

Se anunta un final de an cu mari emotii pentru liderii PSD ca urmare a slabirii majoritatii parlamentare detinute alaturi de ALDE si a atacurilor tot mai dure date de opozitia care se si pregateste acum sa.

Vesti extraordinare pentru toti pensionarii! Se anunta modificari cheie la Legea Pensiilor. Cine va avea de suferit

Toti pensionarii trebuie sa stie ce se va intampla cu noua Lege a Pensiilor! S-au anunta modificari importante care ii vizeaza in mod direct. Vezi AICI cine vor fi cei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )