Libnet.ro
UNICEF

09:45

OLGUTA VASILESCU, DESPRE REFERENDUM: Eu zic sa-l lasam pe presedinte sa sada si sa cujete linistit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OLGUTA VASILESCU, DESPRE REFERENDUM: Eu zic sa-l lasam pe presedinte sa sada si sa cujete linistit

Deputatul PSD Olguta Vasilescu a declarat, astazi, la Parlament, ca deocamdata, PSD nu are ce sa comenteze despre organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare, asteptand ca presedintele Klaus Iohannis sa fie in sfarsit barbat hotarat si sa vina sa spuna care este intrebarea pentru acest referendum. continuă pe Ziarul Bursa

Olguta Vasilescu, despre referendum: Eu zic sa-l lasam pe presedinte sa sada si sa cujete linistit, asa cum cujeta dumnealui de fiecare data

Deputatul PSD Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, la Parlament, ca deocamdata, PSD nu are ce sa comenteze despre organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare, asteptand ca presedintele Klaus Iohannis sa fie in sfarsit barbat hotarat si sa vina sa spuna care este intrebarea pentru acest referendum.

Olguta Vasilescu, despre OUG 114: E bine ca Ioan Niculae este ajutat, ca i se plafoneaza pretul la gaze

Controversatul om de afaceri care controleaza Interagro, Ioan Niculae, este beneficiar al OUG 114/2018, prin faptul ca sunt plafonate preturile la gaze. Acest lucru este recunoscut chiar de Lia Olguta Vasilescu, scrie Hotnews.

Olguta Vasilescu il ironizeaza pe Iohannis: Aproape hotarat, asteptam sa fie in sfarsit barbat hotarat si sa spuna intrebarea pentru referendum

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis legat de intentia acestuia de a organiza un referendum in ziua alegerilor europarlamentare, ea spunand ca il lasa sa sada si sa cugete linistit, asa cum cugeta dumnealui de fiecare data. Vasilescu mai spune ca deocamdata PSD nu are ce sa comenteze, asteptand ca Iohannis sa fie in sfarsit barbat hotarat, sa vina sa spuna care este intrebarea pentru acest referendum.

Olguta Vasilescu, anunt despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Vom vota clar impotriva

Purtatorul de cuvant al PSD, Olguta Vasilescu, a declarat miercuri ca deputatii social-democrati vor vota cu siguranta impotriva motiunii simple pe Justitie, subliniind ca daca PSD are ceva de reglat.

Lia Olguta Vasilescu recunoaste ca Ioan Niculae, un controversat om de afaceri, este beneficiar al OUG 114: Da, e bine ca Ioan Niculae este ajutat, ca i se plafoneaza pretul la gaze

Ioan Niculae, controversatul om de afaceri care controleaza Interagro, este beneficiar al OUG 114/2018, prin faptul ca sunt plafonate preturile la gaze. Acest lucru este recunoscut chiar de Lia Olguta Vasilescu. Da, e bine ca Ioan Niculae este ajutat, ca i se plafoneaza pretul la gaze, a declarat miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, Lia Olguta Vasilescu.

Adrian Vasilescu, despre discutiile privind rezerva de aur: E o incercare de a sicana BNR

Romania este bolnava de mitul aurului, iar partidul care ar indrazni sa vanda un gram de aur ar iesi din istorie, a declarat, miercuri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )