Libnet.ro
UNICEF

05:45

Olguta Vasilescu, dupa ce Raed Arafat a fost apostrofat la aeroport: Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara (VIDEO)

B1 B1,
Olguta Vasilescu, dupa ce Raed Arafat a fost apostrofat la aeroport: Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu PSD), fost ministru al Muncii, a avut o reactie dura, pe Facebook, dupa ceRaed Arafat a fost apostrofat de protestatarul Marian Ceausescu, pe aeroportul din Bruxelles. Cand. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, dupa anuntul scumpirii carburantilor: Cand prostia nu doare, ci loveste crunt

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat la vestea ca de anul viitor carburantii se vor scumpi din nou.

Bogdan Chirieac, marturisire uluitoare despre Raed Arafat: Am fost martor. I-au oferit greutatea lui in aur

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat la Punctul de intalnire atacurile ministrului Marcel Vela indreptate impotriva lui Raed Arafat. Bogdan Chirieac a povestit un dialog la care a fost martor, atunci cand lui Raed Arafat i-a fost facuta o oferta uluitoare, pentru a prelua sistemul de urgenta din alta tara.

Raed Arafat, apostrofat pe aeroportul din Bruxelles: Demisia, atat vreau, nu e greu! Colectiv, domnu Arafat, nu uitati! (VIDEO)

Raed Arafat a fost apostrofat pe aeroportul din Bruxelles. Protestatarul Marian Ceausescu i-a cerut demisia lui Arafat pentru interventia haotica de la Colectiv. De partea cealalta, secretarul de stat.

in ce functie importanta a fost numit cumnatul Liei Olguta Vasilescu. Fratele lui Claudiu Manda va primi 9000 de lei pe luna

S-a plans de activitatea unor regii din Craiova, sefii au fost schimbati din functie, iar modificarea a fost echitabila pentru Olguta, caci cumnatul sau s-a incadrat pe un post important. Ce calitate are acum fratele lui Claudiu Manda? in ce functie importanta a fost numit cumnatul Liei Olguta Vasilescu? Lia Olguta Vasilescu, deputat PSD, s-a .

Lia Olguta Vasilescu desfiinteaza actualul Guvern. Te uiti in oglinda si iti dai palme!

Lia Olguta Vasilescu a lansat o noua serie de atacuri la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban, dupa ce Ministerul de Finante a publicat un proiect de lege pentru aprobarea unor plafoane fiscal-bugetare pe anul 2020, in care se precizeaza ca datoria guvernamentala va ajunge la 45% din PIB. Lia Olguta Vasilescu: Care ziceai ca .

Olguta Vasilescu, arunca bomba la adresa USR: Propune guvernului taieri de pensii si salarii!

Olguta Vasilescu a criticat USR-ul pentru declaratiile facute de Claudiu Nasui, care a afirmat ca dupa decizia Standard Poors, care a revizuit perspectiva ratingului de tara al Romaniei la negativa, ar trebui sa se ia masuri in ceea ce priveste cheltuielile.

141 de medici din serviciile de urgenta anunta ca vor protesta daca Raed Arafat va fi demis O parte dintre medicii din UPU sunt apropiati ai lui Raed Arafat, fiind si coordonatori SMURD

141 de medici care reprezinta serviciile medicale de urgenta din Romania, respectiv unitati pentru primirea urgentelor din spitale, SMURD si servicii publice de ambulanta, isi exprima, intr-un comunicat de presa, sustinerea fata de Raed Arafat, secretar de stat si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, si anunta ca isi rezerva dreptul de a protesta, fara a afecta pacientii, in cazul in care acesta va fi demis. O parte dintre medicii urgentisti din spitale sunt apropiati de Raed Arafat, ei fiind si coordonatori SMURD al carui fondator este Raed Arafat - n. red.

Lia Olguta Vasilescu: A inceput telejustitia! Trebuie acoperita si cresterea varstei de pensionare cu ceva!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa descinderile procurorilor la sediul PSD Arad.

Raed Arafat, realizare uriasa la Departamentul pentru Situatii de Urgenta: Ambulante noi, achizitionate din fonduri UE

Raed Arafat a anuntat ca au fost distribuite catre serviciile de ambulanta din tara 120 de ambulante de tip A2, achizitionate din fonduri UE de IGSU.

Ajutor nesperat pentru Raed Arafat, in plin scandal. I-au oferit greutatea lui in aur! Cine ii ia acum apararea

Un analist politic comenteaza atacurile ministrului Marcel Vela la adresa lui Raed Arafat. Bogdan Chireac sustine ca Arafat a primit la un moment dat o oferta uriasa pentru a prelua sistemul de urgenta dintr-o alta tara. Acestuia i s-ar fi oferit greutatea lui in aur. Raed Arafat primeste un ajutor nesperat: Probabil a salvat un .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )