Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu il mitraliaza pe Adrian Tutuianu: il mananca pielea si vrea sa fie scarpinat

B1 B1,
Olguta Vasilescu il mitraliaza pe Adrian Tutuianu: il mananca pielea si vrea sa fie scarpinat

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu il ameninta pe Adrian Tutuianu ca il mananca pielea, in contextul in care senatorul Pro Romania sustine ca aceasta ar fi implicata in scandalul. continuă pe B1

Primele imagini de la petrecerea de nunta a Liei Olguta Vasilescu si Claudiu Manda. Cum au aparut Dragnea si Irina

Sambata seara are loc petrecerea de nunta a fostului ministru al Muncii, Olguta Vasilescu cu senatorul PSD Claudiu Manda, seful Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI. Nunta noastra ????Cu Claudiu Manda Publicata de Lia Olguta Vasilescu peSambata, 30 martie 2019 Sunt asteptati peste 500 de invitati si printre acestia se va numara si presedintele [] .

OLGUTA VASILESCU: Augustin Lazar trebuie sa plece imediat din functia de procuror general

Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Lia Olguta Vasilescu, ii solicita procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa isi dea demisia imediat si sa isi ceara scuze public pentru ca a ocupat aceasta inalta functie din sistemul judiciar romanesc, desi a intreprins actiuni de politie politica in timpul regimului comunist.

Ce vor face cu darul de nunta Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, care in weekend s-a casatorit cu senatorul PSD Claudiu Manda, spune ca din darul de nunta vor achita mare parte din imprumutul facut pentru casa cumparata recent in centrul Craiovei. in mod sigur achitam imprumutul luat de sot pentru a cumpara casa, a declarat Lia Olguta Vasilescu, la Romania TV. Casa cumparata de cei doi este un conac cu sala de cinema, piscina si finisaje de lux - clante cu cristale Swarorovski, robinete suflate cu aur.

Olguta Vasilescu, replica dura dupa ce Orban a criticat organizarea nuntii: Mi se pare ridicol si penibil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat in termeni duri nunta Liei Olguta Vasilescu cu Claudiu Manda, considerand ca a fost nepotrivita organizarea acesteia in postul Pastelui. Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu da petrecere de nunta. Mai-marii PSD merg cu alai la Isalnita, Dolj

Sambata seara are loc petrecerea de nunta a fostului ministru al Muncii, Olguta Vasilescu cu senatorul PSD Claudiu Manda, seful Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI. Sunt asteptati peste 500 de invitati si printre acestia se va numara si presedintele PSD, Liviu Dragnea, spun surse apropiate mirilor pentru agentia de stiri Mediafax. Cu totii [] .

Lia Olguta Vasilescu ii cere lui Augustin Lazar sa-si dea demisia: ii cer sa plece imediat din functie si sa isi ceara scuze fata de cei pe care i-a facut sa sufere

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, ii cere lui Augustin Lazar sa isi dea demisia si sa isi ceara scuze pentru ca a ocupat functia de procuror general. A refuza eliberarea.

Olguta Vasilescu: Augustin Lazar trebuie sa plece imediat din functia de procuror general

Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Lia Olguta Vasilescu, ii solicita procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa isi dea demisia imediat si sa isi ceara scuze public pentru ca a ocupat aceasta inalta functie din sistemul judiciar romanesc, desi a intreprins actiuni de politie politica in timpul regimului comunist.

Olguta Vasilescu, VEHEMENTA la adresa lui Augustin Lazar: Sa plece imediat din functia de procuror general

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu ii solicita procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, sa isi dea demisia imediat. Fostul ministru al Muncii il ataca dur pe Lazar, dupa ce in presa au.

EXCLUSIV. NICIODATA Biserica nu poate recomanda petreceri in post: Prima reactie oficiala a BISERICII ORTODOXE, dupa ce Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au facut petrecerea de nunta in Postul Pastelui

Nunta Liei Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, cu Claudiu Manda, senator PSD, a starnit ample controverse. Desi cei doi s-au cununat religios pe 24 februarie, petrecerea de nunta au dat-o sambata seara, i.

Olguta Vasilescu a anuntat cum va cheltui darul de nunta: Am vorbit cu cei de la ANAF

A fost nunta mare in weekeknd. Fostul ministru Lia Olguta Vasilescu si senatorul PSD Claudiu Manda si-au unit destinele. Peste 500 de invitati le-au fost alaturi, toti fiind politicieni sau oameni de afaceri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )