Libnet.ro
UNICEF

12:15

Olguta Vasilescu: Pentru aceasta postare a fost certata Dancila. Ne ancheteaza securitatea la beci pentru bancuri

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu: Pentru aceasta postare a fost certata Dancila. Ne ancheteaza securitatea la beci pentru bancuri

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce un jurnalist i-a pus mai multe intrebari Vioricai Dancila cu privire la postari despre programul de guvernare PNL si despre Klaus Iohannis, catalogate ca Fake. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, acuze dure pe tema platii pensiilor. Incompetenta ministrului Baubau incepe sa ma sperie!

Lia Olguta Vasilescu a transmis un mesaj pe contul sau oficial de Facebook, prin care a atacat-o pe Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Totul dupa ce aceasta a anuntat ca vor avea loc modificari la nivelul platilor pentru pensiile romanilor. Lia Olguta Vasilescu, acuze dure pe tema platii pensiilor Violeta Alexandru a anuntat, inainte .

Olguta Vasilescu arunca bomba: Ce obsedati penibili!

Olguta Vasilescu a lansat un nou atac la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, dupa ce aceasta a anuntat ca vor avea loc modificari in ceea ce priveste plata pensiilor. Incompetenta.

Olguta Vasilescu il provoaca pe Iohannis: Vreau sa cred ca presedintele nu e gaina care pare si va veni la o dezbatere

Seria atacurilor verbale initiate de Lia Olguta Vasilescu continua. Vicepresedintele PSD revine cu replici dure la adresa presedintelui Statului. Ce a declarat? Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care vor decide cine va conduce Romania pentru urmatorii cinci ani, starneste in continuarea controverse.

CNCD, sesizat de un deputat USR, in urma declaratiilor facute de Lia Olguta Vasilescu

Deputatul USR Cristina Iurisniti a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in legatura cu declaratiile facute de social-democrata Lia Olguta Vasilescu referitor la presedintele Klaus Iohannis.

Lia Olguta Vasilescu isi cere scuze comunitatii evreiesti pentru afirmatia despre lagare

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu isi explica afirmatia despre domnul Klaus care se v.

Olguta Vasilescu le cere scuze evreilor, dupa ce l-a comparat pe Klaus Iohannis cu un sef de lagar: Dezbaterile electorale trebuie sa aiba limite

Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca isi cere scuze public, in cazul in care cineva a inteles altceva prin afirmatia pe care a facut-o despre Klaus Iohannis Fostul ministru al Muncii a precizat ca nu a vrut.

Avertizare ANM pentru aceasta iarna. Nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania de 100 de ani

Specialistii ANM au transmis ca va urma o iarna foarte grea, iar conditiile meteo nefavorabile isi vor face simtita prezenta pe intregul teritoriu. De asemenea, in 2019, ne vom confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani, sustin meteorologii, dar si ca ne putem astepta la fenomene cat se poate de intense, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )