Libnet.ro
UNICEF

17:30

Olguta Vasilescu, reactie la criticile internationale dupa abrogarea recursului compensatoriu

România Liberă România Liberă,
Olguta Vasilescu, reactie la criticile internationale dupa abrogarea recursului compensatoriu

Fostul ministru al Muncii cere masuri din partea Guvernului, afirmand ca la CEDO nu mai merge cu lo. continuă pe România Liberă

Comitetul de ministri al Consiliului Europei, profund preocupat dupa abrogarea recursului compensatoriu. Predoiu, asteptat in martie cu un plan de actiune

Comitetul de ministri al Consiliului Europei CoE) isi exprima profunda preocupare fata de faptul ca la 4 decembrie a. c. Parlamentul Romaniei a decis din scurt sa adopte proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu, fara a oferi in acelasi timp o alta modalitate de compensare care sa indeplineasca cerintele Conventiei Europene a Drepturilor Omului, informeaza vineri intr-un comunicat forul de la Strasbourg, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, ministrul roman al Justitiei, Catalin Predoiu, este asteptat in martie sa prezinte un plan de actiune.

Guvernul, neinteresat de criticile europene privind abrogarea recursului compensatoriu

Comitetul Delegatiilor Ministrilor in format Drepturile Omului CM-DH) din cadrul Consiliului Europei, si-a exprimat, dupa discutia cu ministrul Justitiei,Catalin Predoiu, dedicata supravegherii.

Lia Olguta Vasilescu, mesaj pentru liberali: Veniti cu solutii! Nu mai merge cu lozinci

Deputata PSD Olguta Vasilescu indeamna guvernul liberal sa gaseasca solutii, dupa abrogarea recursului compensatoriu, pentru evitarea sanctiunilor CEDO. Cand s-a dat acest recurs compensatoriu, scris de.

Ce inseamna abrogarea recursului compensatoriu. Comisia Juridica a adoptat aceasta masura in unanimitate

Comisia Juridica a adoptat, marti, aceasta masura in unanimitate, iar romanii au auzit de aceasta expresie de abrogare a recursului compensatoriu, foarte des, in ultimele zile. Legea urmeaza sa fie votata miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, dupa care va fi pusa in aplicare. Mai mult, a reprezentat o perioada un act normativ destul de controversat, .

Abrogarea recursului compensatoriu, aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Catalin Predoiu: Lucrurile se indreapta catre o lege

Propunerea de abrogarea recursului compensatoriu a fost adoptata in unanimitate, marti, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat dupa votul deputatilor.

Abrogarea recursului compensatoriu, asumata de Guvernul Orban

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea privind abrogarea recursului compensatoriu si pe legea privind prorogarea dispozitiilor privind pensionarea magistratilor dupa implinirea a 20 de ani de activitate.

Camera Deputatilor decide, miercuri, asupra legii privind abrogarea recursului compensatoriu

Legea privind abrogarea recursului compensatoriu intra, miercuri, la votul final din Camera Deputatilor. Proiectul a fost inclus pe ordinea de zi a sedintei dupa ce, marti, a trecut cu unanimitate de voturi de.

Abrogarea recursului compensatoriu a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat azi, in Parlament, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, potrivit News. ro.

Camera Deputatilor a aprobat abrogarea recursului compensatoriu

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. S-au inregistrat 272 voturi pentru si 5 abtineri. Proiectul de lege a fost initiat de PNL si a fost comasat.

Abrogarea recursului compensatoriu a trecut de Parlament si merge la promulgare

Abrogarea recursului compensatoriu a fost votata miercuri de Camera Deputatilor, care este Camera de.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )