Libnet.ro
UNICEF

22:00

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Risc epidemiologic de gravitate maxima. Doua localitati din Cluj intra in carantina. Ce restrictii se impun

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgent a decis ca doua resedinte de comune din Jud. Cluj, Sic si Savadisla, sa intre in carantina din cauza ratei mari a infectiei cu noul coronavirus. in Sic,.

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

Doua localitati din Cluj au intrat in carantina totala. S-au inregistrat 13 cazuri la mia de locuitori, iar oamenii trebuie sa circule cu declaratia pe proprie raspundere

Doua localitati din judetul Cluj au intrat in carantina totala, dupa numarul cazurilor de COVID-19 inregistrate in ultimele 14 zile. Autoritatile au impus masuri extreme pentru comunele Sic si.

Baia Mare si alte localitati din Maramures, in scenariul rosu. Masca devine obligatorie, iar restaurantele se inchid la interior

Institutia Prefectului Judetul Maramures a anuntat, duminica, noi decizii ale Comitetului Judetean de Urgenta, care, potrivit prefectului Nicolae-Silviu Ungur, s-a reunit in sedinta extraordinara si a.

MEEMA: Noi localitati din Romania vor fi atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Guvernul Romaniei, la initiativa Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a adoptat joi, 22 octombrie 2020, Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea atestarii unor localitati sau parti din localitati, ca statiuni turistice de interes national, respectiv local si pentru modificarea anexei nr. 5 la Hotararea Guvernului nr. 8522008 pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

Coronavirus: Italia inregistreaza un nou record zilnic de cazuri, in ziua in care a anuntat noi restrictii

Italia a raportat, duminica, 21. 273 de noi infectari in 24 de orei, un nou record zilnic de cazuri, a anuntat Ministerul Sanatatii, in ziua in care guvernul a inasprit restrictiile in incercarea de a atenua aceasta crestere a numarului de cazuri, relateaza Reuters.

Timisoara, la un pas sa intre in scenariul rosu. Autoritatile anunta noi restrictii dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Tot mai multe orase mari din Romania sunt pe cale de a intra in scenariul rosu, in conditiile in care numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat. in aceasta situatie se afla si Timisoara care se.

Europa impune noi restrictii pe masura ce cazurile de infectari cu COVID-19 se inmultesc alarmant

Al doilea val al pandemiei de coronavirus din Europa se accelereaza fortand tarile sa impuna reguli .

Polonia devine zona rosie. Noi restrictii anti-coronavirus, in urma cresterilor record de infectari cu COVID-19

Dupa cresterile record de infectari cu COVID-19 din ultima perioada, premierul polonez, Mateusz Morawiecki, a anuntat vineri ca intreaga tara intra in zona rosie incepand de sambata. Masura.

Noi restrictii pentru brasoveni. Nu mai pot circula pe strada in grupuri mai mari de 6 persoane daca nu sunt din familie

Masca de protectie este obligatorie de joi in tot judetul Brasov. Orice eveniment privat sau public este interzis si nu se poate circula pietonal in grupuri mai mari de sase persoane daca nu fac parte din aceeasi familie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )