Libnet.ro
UNICEF

00:07

Omagii pentru Regele Mihai la Palatul Regal - VIDEO

Antena3 Antena3,
Omagii pentru Regele Mihai la Palatul Regal - VIDEO

Oamenii continua sa-i aduca omagii ultimului monarh al Romaniei. Palatul Regal din Bucuresti a devenit loc de pelerinaj pentru toti cei care vor sa fie alaturi de membrii Casei Regale in aceste. continuă pe Antena3

De ce nu a trimis Regina Elisabeta mesaj de condoleante pentru Regele Mihai?

Desi sunt veri indepartati, Regina Elisabeta nu a transmis pana acum niciun mesaj oficial de condoleante pentru Regele Mihai, odata ce acesta a trecut in nefiinta saptamana trecuta.

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit.

FOTO Omagiul dubasilor din Savarsin pentru Regele Mihai. Cu capetele plecate, au venit din nou la poarta castelului regal

Cu capetele plecate si cu ochi in lacrimi, dubasii care altadata il colindau pe Regele Mihai I au poposit la Castelul de la Savarsin pentru a-i aduce un ultim omagiu.

FOTO VIDEO Miting PSD, pentru Regele Mihai, la Craiova. Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului suveran

Mii de oameni s-au adunat duminica dimineata in Piata Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suveran.

FOTO VIDEO Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran

Mii de oameni s-au adunat duminica dimineata in Piata Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suveran.

Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran FOTO VIDEO

Mii de oameni s-au adunat in aceasta dimineata in Piata Tricolorului, din Craiova, pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suverna.

Omagiu pentru Regele Mihai. Depuneri de coroane in prima zi de doliu national la statuia Majestatii Sale

In prima zi de doliu national, joi, 14 decembrie, calarasenii sunt asteptati sa pastreze un moment de reculegere si sa depuna coroane la statuia Regelui Mihai, situata in Parcul Central si inaugurata pe 9 mai 2011, in prezenta Majestatii Sale.

Sute de persoane, sambata, la Palatul Regal, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai

Sute de oameni au venit si sambata sa-i aduca un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Cu lacrimi in ochi, romanii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde, in urma cu 77 de ani, Regele Mihai depunea juramantul, transmite Digi 24.

Programul funeraliilor Regelui Mihai: Trupul neinsufletit ajunge miercuri in tara, va fi dus la Peles si, apoi, la Palatul Regal / Sambata, sicriul va fi dus pe un afet de tun la Patriarhie / Ultimul drum, spre Curtea de Arges, va fi facut cu Trenul Rega

Potrivit programului oficial al funeraliilor transmis de Familia regala, miercuri, la ora 11. 00, sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles. Evenimentul se va desfasura in prezenta Sefului Familiei Regale, Margareta, Custodele Coroanei romane, si a membrilor Familiei Regale, a reprezentantilor institutiilor Statului, ai Bisericii Ortodoxe si ai Casei Majestatii Sale. Presa va avea acces la ceremonie. Publicul nu va avea acces la eveniment.

Politikix. Regele Mihai, o necunoscuta pentru alesi. Cum au picat parlamentarii ora de istorie - VIDEO

In ziua in care parlamentarii s-au intrecut in omagii aduse Regelui Mihai, cateva intrebari simple despre viata sa i-au pus in mare dificultate. Politicienii nostri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )