Libnet.ro
UNICEF

19:45

OMS avertizeaza ca in Europa capacitatile la ATI ar putea ajunge la limita si anunta esecul unor tratamente

Hotnews Hotnews,
 OMS avertizeaza ca in Europa capacitatile la ATI ar putea ajunge la limita si anunta esecul unor tratamente

Multe orase europene se confrunta cu o crestere importanta a numarului pacientilor cu Covid-19 care au nevoie de ingrijiri in unitatile spitalicesti de terapie intensiva, care in saptamanile urmatoare ar putea ajunge la limita capacitatii, a avertizat vineri directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus. continuă pe Hotnews

OMS: Capacitatile la ATI ar putea ajunge la limita in Europa, in cateva saptamani

Multe orase europene se confrunta cu o crestere importanta a numarului pacientilor COVID-19 care au nevoie de ingrijiri in unitatile spitalicesti de terapie intensiva, care in saptamanile urmatoare ar putea ajunge la limita capacitatii, a avertizat vineri directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de Agerpres.

OMS avertizeaza ca in Europa capacitatile la sectiile de terapie intensiva ar putea ajunge la limita si anunta esecul unor tratamente

Directorulgeneral al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anuntat ca in ultima perioada de timp tot mai multe orase europene au inregistrat o crestere semnificativa a .

Coronavirus Europa: Numarul zilnic al deceselor ar putea ajunge in 2021 sa fie de cinci ori mai mare decat in aprilie, daca se relaxeaza restrictiile (OMS)

Bilantul zilnic al deceselor din Europa ar putea ajunge sa fie de patru sau de cinci ori mai mare decat in lunile de varf din primavara, daca nu sunt luate masuri eficiente, a spus Organizatia Mondiala a Sanatatii, in timp ce noua state au raportat bilanturi record de noi contagieri, relateaza The Guardian.

OMS avertizeaza ca mortalitatea de COVID-19 in Europa va creste de cinci ori fata de aprilie, in lipsa unor restrictii mai dure

Directorul regional OMS pentru Europa Hans Kluge a avertizat ca numarul deceselor cauzate de COVID-19 va fi de cinci ori mai mare decat in luna aprilie daca autoritatle statelor nu impun restrictii mai dure care sa opreasca raspandirea pandemiei, relateaza The Guardina.

Vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie: Romania ar putea ajunge la o medie de 9.000 de infectii de coronavirus pe zi in luna decembrie

Dr. Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie, estimeaza ca Romania ar putea ajunge la o medie de 9. 000 de infectii de coronavirus pe zi in luna decembrie, daca se mentine.

Ai putea ajunge pe mana politiei din cauza cuvintelor cautate pe Google

Ti s-a intamplat probabil sa te gandesti ca o cautare pe Google ar putea parea cel putin suspecta, daca este scoasa din context. Cum ar fi sa cauti azotat de amoniu in timp ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )