Libnet.ro
UNICEF

21:00

OMS avertizeaza ca in Europa capacitatile la sectiile de terapie intensiva ar putea ajunge la limita si anunta esecul unor tratamente

B1 B1,
OMS avertizeaza ca in Europa capacitatile la sectiile de terapie intensiva ar putea ajunge la limita si anunta esecul unor tratamente

Directorulgeneral al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anuntat ca in ultima perioada de timp tot mai multe orase europene au inregistrat o crestere semnificativa a . continuă pe B1

OMS avertizeaza ca in Europa capacitatile la ATI ar putea ajunge la limita si anunta esecul unor tratamente

Multe orase europene se confrunta cu o crestere importanta a numarului pacientilor cu Covid-19 care au nevoie de ingrijiri in unitatile spitalicesti de terapie intensiva, care in saptamanile urmatoare ar putea ajunge la limita capacitatii, a avertizat vineri directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus.

OMS: Capacitatile la ATI ar putea ajunge la limita in Europa, in cateva saptamani

Multe orase europene se confrunta cu o crestere importanta a numarului pacientilor COVID-19 care au nevoie de ingrijiri in unitatile spitalicesti de terapie intensiva, care in saptamanile urmatoare ar putea ajunge la limita capacitatii, a avertizat vineri directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de Agerpres.

Sectiile de Terapie Intensiva ale spitalelor din Dolj si Olt au atins capacitatea maxima

In contextul cresterii numarului cazurilor de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, sectiile ATI din spitale ajung la capacitatea maxima. in Oltenia, spre exemplu, nu mai este niciun loc liber la Terapie.

OMS avertizeaza ca mortalitatea de COVID-19 in Europa va creste de cinci ori fata de aprilie, in lipsa unor restrictii mai dure

Directorul regional OMS pentru Europa Hans Kluge a avertizat ca numarul deceselor cauzate de COVID-19 va fi de cinci ori mai mare decat in luna aprilie daca autoritatle statelor nu impun restrictii mai dure care sa opreasca raspandirea pandemiei, relateaza The Guardina.

ingrijorator. Toate paturile de la Unitatea de Terapie Intensiva Mobila de la Pitesti, ocupate intr-o singura noapte

Cresterea dramatica a numarului de pacienti diagnosticati cu SARS-CoV2, la nivel national a dus la ocuparea multor Sectii de Terapie Intensiva din tara. Noaptea trecuta, toate cele 12 paturi de la Unitatea de Terapie Intensiva Mobila de la Pitesti au fost ocupate.

Sectia de Terapie Intensiva nou nascuti a Spitalului Marie Curie primeste 800.000 de lei dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a acuzat faptul ca a cumparat consumabile pe datorie

Sectia de Terapie Intensiva pentru nou nascuti a Spitalului de Copii Marie Curie din Bucuresti a primit astazi 800. 000 de lei, suma provenita din fondurile Programului Terapie Intensiva Nou-Nascuti al Ministerului Sanatatii, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a acuzat faptul ca nu mai sunt bani pentru materiale si consumabile in sectie si a cumparat lucrurile necesare pe datorie, a anuntat managerul spitalului, Daniel Buzatu.

Coronavirus Romania - Un nou record de cazuri in 24 de ore: 4.026 75 decese in ultima zi Record absolut de bolnavi la Terapie Intensiva

Alte peste 4. 000 de noi cazuri COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, pentru a treia zi consecutiv. Bilantul COVID-19 a ajuns la 172. 516, potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi au fost raportate 75 decese cu COVID-19, iar numarul pacientilor la Terapie Intensiva a atins o noua borna record: 726. Aproape 600 de noi cazuri de COVID-19 in Bucuresti Cluj - 267 15 judete au raportat peste 100 de noi imbolnaviri.

O noua zi cu peste 4.000 de noi infectari cu SARS-CoV-2 si record de pacienti internati la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 168. 490 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 4. 013 de noi imbolnaviri din doar 29. 646 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 674 decese, din care 73 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 721.

Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Recent, un medic internist de la Spitalul Colentina a dezvaluit posibilele cauze pentru care numarul deceselor de la ATI cresc alarmant, de la o zi la alta. Printre acestea se numara lipsa de personal a spitalelor, din care rezulta o lipsa de atentie fata de pacienti, dar si din cauza infectiile nosocomiale. Care este situatia .

Digi24: Pacientul care a ajuns la terapie intensiva si tot nu e convins ca are COVID. Am ramas fara aer dintr-o data

Nou deschisa, sectia de terapie intensiva a spitalului Witting din Bucuresti s-a umplut in 24 de ore. Si asta dupa ce a stat complet dotata si inchisa doua luni, din cauza lipsei de personal. Urmeaza un nou episod Pacient in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )