Libnet.ro
UNICEF

09:30

OMS: Imunitatea dupa infectarea cu noul coronavirus poate tine sapte luni

Adevărul Adevărul,
OMS: Imunitatea dupa infectarea cu noul coronavirus poate tine sapte luni

Imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni, spun expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Si tot ei atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa nu dezvolte anticorpi sau sa ii piarda mult mai repede, caz in care se pot reinfecta. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |OMS: Imunitatea data de infectarea cu noul virus poate tine sapte luni

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spun ca imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni si atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa.

Medicii cerceteaza daca noul coronavirus provoaca diabet, in urma cazurilor in crestere de acest fel

Mai multi experti in sanatate sunt convinsi ca noul coronavirus poate provoca diabet, chiar si la adulti si copii care nu prezinta factorii de risc traditionali, in urma mai multor cazuri de acest.

Andreea Raicu, mesaj emotionant de ziua mamei sale, dupa infectarea cu noul coronavirus

Fosta prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu, a postatun mesaj emotionant pe retelele de socializare, cu ocazia zilei de nastere a mamei sale. Andreea Raicu, mesaj emotionant de ziua mamei sal.

Roxana Maracineanu, in izolare dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata cu noul coronavirus

Ministrul delegat al Sporturilor din Franta, Roxana Maracineanu, a intrat in izolare, dupa ce a fost in contact cu o persoana infectata cu noul coronavirus.

Coronavirus: Canada a depasit pragul de 200.000 de cazuri de infectie cu noul coronavirus

Canada, tara care se afla deja in mijlocul celui de-al doilea val de coronavirus, a depasit luni pragul de 200. 000 de cazuri de infectie cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 si se apropie de 10. 000 de decese,.

Specialist britanic: Noul coronavirus va deveni la fel de endemic precum este virusul gripal anual

Noul coronavirus va deveni probabil la fel de endemic precum este virusul gripal anual, a declarat Patrick Vallance, principalul consilier stiintific al Marii Britanii, transmite CNBC.

PETER ALTMAIER: Estimarile economice germane sunt solide, dar noul coronavirus trebuie tinut sub control

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, considera improbabil ca guvernul sa faca modificari semnificative ale estimarilor economice de toamna, dar a avertizat ca un esec al tinerii sub control a epidemiei de Covid-19 poate provoca probleme, transmite Reuters si News. ro.

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, dupa infectarea cu Covid-19: Ma simteam ca o jucarie cu o baterie care se descarca

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a precizat, la 14 zile dupa ce a fost confirmat cu Covid-19, ca oamenii trebuie sa se protejeze si sa respecte masurile impuse de pandemie. Acesta avertizeaza.

Cine este Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei care ieri nu stia datele la zi privind situatia infectarilor cu noul coronavirus

Gheorghe Cojanu a fost surpins de catre jurnalisti ca nu stia nici la 10 ore de la comunicarea publica a datelor oficiale despre situatia la zi a epidemiei de coronavirus, care este numarul de noi infectari din.

inca un focar de Covid-19 in Prahova: Mai multi angajati ai Spitalului Campina au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Un focar de infectie cu noul virus COVID-19 a fost depistat de autoritatile sanitare prahovene la Spitalul Municipal Campina, care este unitate suport, a anuntat, luni, managerul Calin Tiu, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )