Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS nu recomanda pasaportul de imunitate. Ce propune in schimb

Adevărul Adevărul,
OMS nu recomanda pasaportul de imunitate. Ce propune in schimb

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) nu recomanda emiterea de pasapoarte de imunitate pentru cei care s-au vindecat de COVID-19, boala provocata de noul coronavirs, dar analizeaza perspectiva folosirii unor certificate electronice de vaccinare, precum cele pe care le dezvolta impreuna cu Estonia, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

OMS recomanda purtarea mastii in locuri inchise, fara o aerisire adecvata

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda generalizarea purtarii mastii de protectie impotriva covic-19 in institutiile de ingrijire a sanatatii si in locurile inchise care nu dispun de o aerisire adecvata, in regiuni in care se inregistreaza o transmitere puternica a noului coronavirus, relateaza AFP si News. ro.

OMS recomanda purtarea mastii de protectie in locuinte, in unele conditii

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a recomandat miercuri purtarea mastilor sanitare in locuinte pentru a preveni infectarile cu noul coronavirus atunci cand sunt primiti vizitatori si cand nu poate fi respectata distantarea fizica, relateaza dpa.

OMS recomanda purtarea mastilor de protectie si acasa. in ce situatii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a publicat un nou set de recomandari, intre care si purtarea mastilor de protectie acasa, in interiorul locuintelor, atunci cand sunt primiti vizitatori, cand nu poate fi respectata distantarea fizica sau atunci cand incaperile nu sunt aerisite corespunzator.

Coronavirus: OMS a emis noi recomandari privind purtatul mastilor de protectie

Persoanele care locuiesc in zone in care se raspandeste coronavirusul ar trebui sa poarte masti de protectie in magazinele, la locurile de munca si scolile care nu au parte de o ventilatie corespunzatoare, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii miercuri, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )