Libnet.ro
UNICEF

07:16

OMS: Recordul de contaminari cu noul coronavirus, doborat pentru a treia zi consecutiv

Adevărul Adevărul,
OMS: Recordul de contaminari cu noul coronavirus, doborat pentru a treia zi consecutiv

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat duminica ca a inregistrat sambata un nou record mondial de contaminari cu coronavirus pentru a treia zi consecutiv. continuă pe Adevărul

OMS: Recordul de contaminari cu coronavirus, doborat pentru a treia zi consecutiv

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat azi ca a inregistrat sambata un nou record mondial de contaminari cu coronavirus pentru a treia zi consecutiv, conform news. ro.

OMS: Imunitatea dupa infectarea cu noul coronavirus poate tine sapte luni

Imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni, spun expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Si tot ei atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa nu dezvolte anticorpi sau sa ii piarda mult mai repede, caz in care se pot reinfecta.

Iohannis: Implicarea armatei in lupta cu noul coronavirus a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus. Implicarea Armatei Romaniei in acest efort national, inca de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplara, a spus seful statului.

Primarul capitalei, fostul campion de box Vitali Kliciko, pozitiv la noul coronavirus la alegerile locale

Primarul capitalei ucrainene, fostul campion de box categoria grea Vitali Kliciko, a anuntat sambata ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus, chiar in ajunul alegerilor locale care ar urma sa-i asigure un nou mandat, conform Agerpres.

Fiecare al patrulea moldovean crede ca noul coronavirus nu exista

Desi Republica Moldova se afla deja de aproape zece in luni in pandemia COVID-19, procentul celor care considera ca este probabilitate mica ca se vor infecta ramane foarte inalt. O problema majora cu care se confrunta autoritatile in gestionarea pandemiei este vulnerabilitatea cetatenilor fata de tot felul de informatii false cu privire la noul coronavirus, care bantuie in spatiul mediatic.

Specialist britanic: Noul coronavirus va deveni la fel de endemic precum este virusul gripal anual

Noul coronavirus va deveni probabil la fel de endemic precum este virusul gripal anual, a declarat Patrick Vallance, principalul consilier stiintific al Marii Britanii, transmite CNBC.

Ungaria a raportat, pentru prima oara, peste 3.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus

Ungaria a raportat 3. 149 de cazuri noi de coronavirus duminica, ajungand astfel pentru prima oara la peste 3. 000 de infectari, relateaza news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )