Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS vrea doua miliarde doze de vaccin anti - Covid pana la finalul anului 2021

România Liberă România Liberă,
OMS vrea doua miliarde doze de vaccin anti - Covid pana la finalul anului 2021

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii a declarat, marti, ca OMS doreste sa ajunga la un stoc . continuă pe România Liberă

Anunturi in spiritul Razboiului Rece. Rusia vrea sa inregistreze un al doilea vaccin anti-COVID-19, desi testele au trecut abia de faza incipienta

Moscova intentioneaza sa inregistreze un al doilea vaccin anti-COVID-19, anunta agentia de presa TASS, care citeaza un comunicat al Rospotrebnadzor, institutia responsabila de sanatatea rusilor.

Comisia Europeana a numarat viitoarele doze de vaccin anti-Covid-19

Comisia Europeana a ajuns la acorduri cu doua companii farmaceutice pentru furnizarea unui viitor va.

Seful OMS: Tinta noastra este sa avem 2 miliarde de doze de vaccin valabile pana la sfarsitul lui 2021

Organizatia Mondiala a Sanatatii vrea sa aiba 2 miliarde de doze de vaccin disponibile pana la sfarsitul anului viitor. Tinta este ca majoritatea oamenilor din toate tarile sa fie vaccinati, nu toti oamenii din doar cateva tari, spune seful OMS, Tedros Ghebreyesus.

Basescu si-a facut testele cerute de Firea, anti-COVID si antidrog si o provoaca la o dezbatere in doi: Am alergat indata la laboratoare si in regim de urgenta

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, si-a facut in regim de urgenta cele doua teste cerute de Gabriela Firea, anti-COVID si antidrog, iar ambele au iesit negative, motiv pentru care o invita pe Firea la o dezbatere in doi.

Pricopie: Din martie, sumele alocate universitatilor pentru masuri anti-COVID - aproximativ 25 de leipersoana

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a afirmat ca, din luna martie si pana in prezent, sumele alocate de Guvern universitatilor pentru masuri anti-COVID se ridica la aproximativ 25 de lei de persoana, insa cheltuielile efectuate in acest scop sunt mult mai mari, scrie Agerpres. Am inteles ca Guvernul Orban va lansa o schema de decontare in valoare de 10 milioane euro pentru achizitia de masti si dezinfectanti pentru universitati. Este foarte bine si astept mai multe detalii legate de aceasta initiativa, mai ales ca noul an universitar incepe in 10 zile. Pe de alta parte, insa, pana o sa vina acesti bani, cred ca este corect sa aducem aminte Guvernului Orban ca, din martie si pana azi, sumele alocate universitatilor pentru masuri anti-COVID-19 se ridica la aproximativ 25 de lei de persoana studenti, profesori, personal didactic auxiliar, personal nedidactic), a adaugat Pricopie, duminica pe Facebook.

Ce rezultate ar avea vaccinul rusesc anti-COVID: 300 de voluntari au fost deja vaccinati

Unul din sapte voluntari care au ales sa se vaccineze cu Sputnik V, vaccinul anti-covid dezvoltat de catre Rusia, manifesta dureri musculare si se simte slabit.

Europa schimba strategia anti-COVID: mai multe teste si mai putine restrictii

Agentia europeana pentru controlul raspandirii bolilor recomanda testarea pe scara larga in locul restrictiilor sanitare, intr-un moment in care noul coronavirus face ravagii in tarile din vestul si nordul Europei. Spania, Franta, Olanda sau Belgia se confrunta cu o crestere a numarului zilnic de infectari, context in care penuria de medicamente anti-COVID ar putea deveni o amenintare.

Unul dintre initiatorii protestului anti - Covid este acuzat de fapte ilegale

Unul dintre initiatorii protestului anti - Covid, care s-a defasurat in Piata Victoriei, este acuzat.

MARCEL BOLOS: Fonduri europene de doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economie, in urmatoarele 6 luni

Fonduri europene de pana la doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economia Romaniei in urmatoarele sase luni, a afirmat, marti, intr-o dezbatere de specialitate, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, citat de Agerpres.

Bugetul Uniunii Europene va fi majorat cu 6,2 miliarde euro

Combaterea crizei economice din statele membre si accelerarea gasirii unui vaccin anti-Covid-19 pent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )