Libnet.ro
UNICEF

08:45

Omul de incredere al lui Liviu Dragnea, atac murdar la fiul fostului sef PSD. Valentin Dragnea, in pericol de a fi executat silit |EXCLUSIV

Playtech Playtech,
Omul de incredere al lui Liviu Dragnea, atac murdar la fiul fostului sef PSD. Valentin Dragnea, in pericol de a fi executat silit |EXCLUSIV

Astazi, completul de judecata a respins cererea de eliberare conditionata a lui Liviu Dragnea, care ramane in spatele gratiilor cel putin pana in luna octombrie a acestui an, atunci cand va putea inainta o noua cerere de eliberare conditionata. Vestile proaste nu se termina insa aici. Fostul presedinte al PSD a fost tradat recent chiar . continuă pe Playtech

Cum ar fi murit tatal lui Liviu Dragnea. Rudele si cunoscutii au dezvaluit secretul rusinos al fostului lider PSD

Dumitru Dragnea, tatal fostului presedinte PSD, fusese seful postului de Militie din Islaz la sfarsitul anilor 70. Casa unde Liviu Dragnea a deschis unul din multele baruri, in anii 90, se afla chiar peste drum de cladirea Politiei, la etajul careia locuise familia Dragnea. Cum ar fi murit tatal lui Liviu Dragnea Liviu Dragnea s-a .

Irina Tanase infloreste, Liviu Dragnea sufera dupa gratii. Ce veste crunta a primit acum fostul lider PSD

Irina Tanase umple Instagram-ul cu poze, in timp ce Liviu Dragnea continua sa sufere crunt, dupa gratii. Irina Tanase infloreste, Liviu Dragnea sufera dupa gratii Irina Tanase posteaza tot mai des poze cu ea pe Instagram, e fericita, parca infloreste pe zi ce trece, insa Liviu Dragnea a suferit o noua lovitura. Sambata, avocata sa a .

Liviu Dragnea ar putea fi liber din nou. Ce decizie au luat astazi autoritatile

Liviu Dragnea ar putea fi din nou liber pentru o zi, dupa ce Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat o permisie de 24 de ore. Ultima data cand fostul lider al PSD a putut sa paraseasca inchisoarea a fost in urma cu doua luni. Liviu Dragnea ar putea avea din nou .

Judecatorii au respins eliberarea lui Liviu Dragnea. Avocat: Legal, recursul trebuia admis

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti recursul in casatie depus de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea Suprema a respins recursul fostului sef al PSD

Judecatorii instantei supreme au respins ca nefondat recursul in casatie formulat de fostul lider PSD Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Ramane inchis la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea ramane in spatele gratiilor.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare: Recursul in casatie a fost respins de inalta Curte de Casatie si Justitie

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins recursul in casatie depus de Liviu Dragnea impotriva condamnarii de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in dosarul angajarilor fictive de.

Liviu Dragnea afla marti daca va fi eliberat. iCCJ s-ar putea pronunta asupra recursului facut de fostul lider PSD, condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie s-ar putea pronunta, marti, asupra recursului in casatie formulat de Liviu Dragnea fata de condamnarea la 3 ani si 6 luni din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

Judecatorii Instantei Supreme decid daca Liviu Dragnea iese din Penitenciarul Rahova

Ziua Z pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD afla daca iese din Penitenciarul Rahova.

inalta Curte ar putea solutiona astazi recursul in casatie formulat de Liviu Dragnea

Un complet de 5 judecatori de la inalta Curte este asteptat sa pronunte, marti, decizia cu privire la recursul in casatie declarat de Liviu Dragnea impotriva deciziei de condamnare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )