Libnet.ro
UNICEF

22:30

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost gasit decedat ieri seara, dupa ora 22:00, la domiciliul sau din localitatea Voluntari, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ V-a influentat in vreun fel omul radio-TV Andrei Gheorghe? Cum?

Decesul realizatorului de radio si televiziune Andrei Gheorghe a produs un soc in randul colegilor de breasla si al publicului care i-a urmarit emisiunile. Oamenii si-au impartasit, incepand de aseara, influentele pe care Gheorghe le-a avut, in vreun fel sau altul, asupra lor. V-a influentat in vreun fel Andrei Gheorghe? Daca da, cum? Raspundeti la sondajul HotNews. ro si in rubrica de comentarii.

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Care a fost marele regret al lui Andrei Gheorghe: Mi-a fost rusine ca nu am murit la Revolutie

Regret ca la Revolutie am fost un papa-lapte, spunea Andrei Gheorghe intr-un interviu pentru adevarul. ro. Mi-a fost rusine ca nu am murit la Revolutie pentru ca am fost un colaborationist al.

Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cat tot radioul romanesc

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de radio si televiziune. Decesul a fost consemnat in seara de 19 martie. Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in seara zilei de luni, 19 martie. Acesta a fost gasit decedat in baie, [].

Eram bulibasa! Care a fost primul salariu al lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 ani, fiind gasit fara suflare in baie in seara de luni, 19 martie. Primul meu salariu a fost 1. 600 de lei, ai.

Mesajul plin de tristete al Andreei Esca dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Asa l-am descoperit. Asa e ramas pana ieri

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, in varsta de 56 de ani, a fost gasit,luni seara, decedat la locuinta sa din Pipera. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop.

Andrei Gheorghe facea o marturisire trista in urma cu doi ani: Ma rog la Dumnezeu sa ma scape de manie si de furie, care ma mananca pe dinauntru

Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 ani, fiind gasit fara suflare in baie in seara de luni, 19 martie. Andrei Gheorghe facea o marturisire trista in urma cu doi.

Mircea Badea, replica SOCANTA la auzul vestii despre moartea lui Andrei Gheorghe: A spus ca ...

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seara, la doar 56 de ani. Mircea Badea a avut o replica socanta, luni seara, dupa ce a aflat ca fostul coleg debreasla a incetat din.

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )