Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMV Petrom a avut pierderi de 41 milioane lei in trimestrul 3

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV Petrom a avut pierderi de 41 milioane lei in trimestrul 3

OMV Petrom, a avut pierderi de 41 milioane lei in trimestrul 3, de la un profit net de 785 milioane lei in trimestrul 3 din 2019, in timp ce veniturile din vanzari au scazut cu 26%, la 5,05 miliarde lei, de la 6,86 miliarde lei in trimestrul 3 din 2019, potrivit datelor raportate joi de companie, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul pe noua luni al OMV Petrom a scazut cu 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut

OMV Petrom inregistreaza rezultate mult mai slabe in primele noua luni din 2020 fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind influentate de preturile mai mici si criza COVID, potrivit datelor companiei. Astfel, profitul net a fost de 800 de milioane de lei, cu 70% mai mic. De asemenea, au fost facute investitii de 2,4 miliarde lei, in scadere cu 15%.

OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

OMV Petrom a facut anuntul acum despre scoaterea la vanzare a mai multor proprietati imobiliare in Bucuresti si din din tara. Compania OMV Petrom SA vinde o importanta proprietate din portofoliul sau. Este vorba despre un teren intr-o zona extrem de cautata, care are suprafata de 35. 644 mp. Terenul este situat in Bucuresti, Sos. Vergului .

OMV Petrom lanseaza cardul OMV Climate Neutral pentru compensarea emisiilor de carbon pentru carburanti

OMV Petrom lanseaza cardul OMV Climate Neutral in Romania, cu ajutorul caruia companiile pot contribui in mod activ la actiunile climatice si pentru compensarea emisiilor de carbon asociate consumului de carburanti, potrivit unui comunicat de presa.

OMV Petrom, profit cu 70% mai mic pe primele noua luni

Datele financiare ale OMV Petrom pe primele noua luni indica rezultate mult mai slabe fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind influentate de preturile mai mici si criza COVID, potrivit datelor companiei.

VIDEO Noua Casa - 1.400 de credite in valoare de 154 milioane lei

Programul Noua Casa a adus credite in valoare de 154 milioane lei intr-o singura luna, potrivit lui Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM.

Nicusor Dan, dupa prima zi de mandat: Primaria Capitalei are datorii de circa 3 miliarde catre furnizori si popriri pe conturi de 70 milioane lei

Primaria Capitalei are datorii curente de circa 3 miliarde catre furnizori si popriri pe conturi de 70 milioane lei, a declarat Nicusor Dan la finalul primei zile de mandat, intr-o conferinta de presa. Primarul general spune ca aici nu intra datoriile companiilor municipale si datoriile Termoenergetica si STB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )