Libnet.ro
UNICEF

09:00

OMV PETROM LA BILANT / ANALISTII: Legislatia si pretul petrolului stau la baza evolutiei OMV Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV PETROM LA BILANT / ANALISTII: Legislatia si pretul petrolului stau la baza evolutiei OMV Petrom

Comportamentul pretului petrolului in plan internatinal reprezinta un factor foarte important pentru evolutia viitoare a rezultatelor OMV Petrom si a pretului actiunii la Bursa de Valori Bucuresti BVB), sunt de parere analistii activi in piata noastra de capital consultati de Ziarul BURSA, in conditiile in care, ieri, grupul petrolier si-a publicat rezultatele preliminare pentru anul 2018. continuă pe Ziarul Bursa

OMV PETROM LA BILANT / CHRISTINA VERCHERE, CEO OMV PETROM: Legislatia nu ofera premisele pentru o investitie in Marea Neagra

Stefan Waldner, director financiar al OMV Petrom: Impactul OUG 114 asupra profitabilitatii companiei va fi de ordinul zecilor de milioane de euro *Investitiile companiei scad cu 17% in acest an in comparatie cu 2018, in timp ce productia de hidrocarburi va scadea cu 5% Impactul masurilor cuprinse in OUG 114/2018 asupra OMV Petrom SNP) va fi, in acest an, de ordinul zecilor de milioane de euro, a declarat, ieri, Stefan Waldner, directorul financiar al companiei, in cadrul unei conferinte de presa cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare pentru exercitiul financiar 2018.

OMV PETROM LA BILANT / IN EXERCITIUL FINANCIAR 2018 Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 64%

OMV Petrom, singurul producator autohton de petrol si gaze naturale, a realizat un profit net de 4,07 miliarde de lei, in 2018, in urcare cu 64% fata de profitul net obtinut in anul 2017, potrivit datelor prezentate ieri de catre reprezentantii companiei.

OMV PETROM LA BILANT Evolutia Grupului OMV Petrom

Organizat in 3 segmente - Upstream explorare-exploatare), Downstream Oil rafinare-vanzare) si Downstream Gas gaz si energie), Grupul OMV Petrom SA este cel mai mare operator integrat in petrol si gaze naturale din Balcani si ocupa pozitia a sasea in randul companiilor cu acelasi profil, dupa cifra de afaceri, in fostul spatiu comunist din Europa Centrala si de Est, cu exceptia Rusiei.

OMV PETROM LA BILANT Parcursul OMV Petrom la Bursa de Valori Bucuresti

Titlurile Petrom se tranzactioneaza pe piata secundara a Bursei de Valori Bucuresti BVB) din data de 3 septembrie 2001, la categoria I, sub simbolul SNP si la Bursa de Valori din Londra LSE) din 20 octombrie 2016 sub forma de GDR-uri.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catre Mazarine Energy a noi zacaminte de titei si gaze de la OMV Petrom

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Mazarine Energy Romania SRL preia noi campuri petrolifere apartinand OMV Petrom SA. in septembrie, OMV Petrom a anuntat ca a incheiat un acord privind transferul licentelor pentru noua zacaminte onshore de titei si gaze din Romania catre Mazarine Energy Romania.

CONSILIUL CONCURENTEI: Preluarea unor active ale OMV Petrom de catre Mazarine Energy, autorizata

Consiliul Concurentei a anuntat, astazi, ca a autorizat tranzactia prin care Mazarine Energy Romania preia unele active apartinand OMV Petrom.

Statul va lua aproximativ 50 de MIL.euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta 114

Statul va lua aproximativ 50 de milioane de euro din profitul OMV Petrom prin Ordonanta de Urgenta 114/2018, potrivit lui Stefan Waldner, directorul financiar al grupului.

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut

Profitul net OMV Petrom a crescut cu 64% anul trecut, la 4,07 miliarde lei, de la 2,49 miliarde de lei in 2017, la acest rezultat contribuind segmentul Upstream.

OMV Petrom amana decizia privind investitia in Marea Neagra din cauza OUG 114 - DOCUMENT

Compania OMV Petrom arata in raportul oficial privind rezultatele financiare din 2018 ca nu va lua o decizie privind o posibila investitie in inceperea productiei de gaze in perimetrul Neptun Deep din Marea Neagra si motiveaza amanarea vorbind de mediul legislativ actual care nu ofera conditiile necesare.

DIN REZULTATUL ANULUI TRECUT: OMV Petrom propune un dividend cu randament de 8%

OMV Petrom SNP) propune distribuirea catre actionari, din rezultatul anului trecut, a unui dividend brut de 0,027 lei/titlu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )