Libnet.ro
UNICEF

01:05

OnePlus 6 va fi lansat mai recent decat indicau primele zvonuri

Playtech Playtech,
OnePlus 6 va fi lansat mai recent decat indicau primele zvonuri

Conform speculatiilor din ultimele saptamani, OnePlus 6 ar fi trebuit sa se lanseze la mijlocul lunii iunie, dar se pare ca avem mult mai putin de asteptat decat atat. Cele mai multe detalii despre iminentul OnePlus 6 au provenit de la surse oficiale. CEO-ul companiei a dezvaluit cateva particularitati interesante despre aparat, in timp ce []. continuă pe Playtech

Bogatii traiesc mai mult decat saracii?

Un studiu efectuat in New York arata ca in metropola americana bogatii traiesc cu 11 ani mai mult decat saracii. Cercetarea a scos la iveala faptul ca in cartierul sarac Brownsville din Brooklyn, a.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

Motivul pentru care oamenii in varsta sunt mai fericiti decat tinerii

Cei in varsta sunt mai fericiti decat tinerii. in ciuda efectelor provocate de inaintarea in varsta, fecirirea inclina decisiv balanta in dreptul celor trecuti de prima tinerete, scrie The.

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: Mainile care ajuta sunt mai sfinte decat.... Continuarea este uluitoare

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascuse pilda zilei. Mainile care ajuta sunt mai sfinte, decat gurile care se roaga, a spus.

Simona Halep: A fost de trei ori mai greu decat finala de la Melbourne

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria obtinuta in trei seturi cu Viktorija Golubic, ca meciul din Cupa Federatiei, disputat in fata propriilor suporteri, a fost de trei ori mai dificil decat finala.

Contractul cu Merlion Resources este cu circa 10 milioane de dolari mai profitabil decat precedentul

Recent, tolo. ro a scris ca firma chineza care a cumparat productia de cupru de la Cupru Min este reprezentata de Wang Yan, un controversat om de afaceri chinez. Acestuia i-a fost retrasa cetatenia romana, in urma cu cativa ani, la solicitarea SRI, cu motivatia ca reprezenta un pericol pentru siguranta nationala * Pentru 2017, Cupru Min a achitat catre bugetul de stat redevente miniere in valoare de circa 10 milioane de lei Realizarea unui combinat pentru prelucrarea minereului de cupru ar fi justificata pentru Cupru Min, afirma directorul general interimar Gheorghe Chindris. El precizeaza ca, pentru a fi rentabil, un combinat are nevoie de circa 100. 000 tone/an de concentrat de cupru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )