Libnet.ro
UNICEF

23:00

ONU: Donald Trump l lauda pe 'formidabilul' Kim Jong Un

Hotnews Hotnews,
 ONU: Donald Trump l lauda pe

Revenit la ONU la un an dupa ce a amenintat ca va distruge complet Coreea de Nord, Donald Trump a laudat luni bunele sale relatii cu Kim Jong Un, al carui spirit deschis l-a salutat, afisandu-si optimismul in acest spinos dosar, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump l-a laudat pe Kim Jong Un in discursul de la Adunarea Generala a ONU: Cum a reusit presedintele american sa-i faca pe liderii lumii sa rada in hohote (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a sustinut, marti, in discursul sau de la Adunarea Generala a ONU ca administratia de la Washington a facut, in cei aproape doi ani de la preluarea mandatului, mai mult.

Trump anunta ca va avea loc un nou summit cu Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump, a declarat ca va avea loc un nou summit cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un si ca un anunt in acest sens va fi facut in curand, scrie The Guardian.

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Adunarea Generala a ONU

In aceasta saptamana, Klaus Iohannis se afla la New York pentru Consiliul General al ONU. Printre numeroasele evenimente, presedintele Romaniei se va intalni cu Donald Trump la receptia traditionala organizata de presedintele SUA impreuna cu sotia sa. in acest weekend, Klaus Iohannis a plecat spre New York, unde isi va petrece intreaga saptamana. Cu ocazia [] .

Iohannis, la receptia oferita de Donald Trump cu ocazia Adunarii Generale ONU

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la receptia traditionala oferita de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna in onoarea sefilor de delegatii lacea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va participa luni la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, in onoarea sefilor de delegatii,.

Aptitudinile lui Donald Trump de a guverna, puse din nou la ndoiala

Donald Trump se confrunta vineri cu o noua polemica exploziva privind capacitatea sa de a guverna, un inalt oficial din administratie vorbind, in 2017, despre posibilitatea ca el sa fie inlaturat de la putere, potrivit informatiilor ziarului New York Times, informatii pe care acesta le neaga ferm, potrivit Le Vif, citat de Rador.

AP: Un oficial american a sugerat nregistrarea n secret a presedintelui Donald Trump

Procurorul general adjunct, Rod Rosenstein, a sugerat anul trecut inregistrarea in secret a presedintelui SUA, Donald Trump, potrivit unor persoane familiare cu discutia, dar potrivit unei surse, sugestia era una sarcastica, relateaza The New York Times, potrivit agentiei The Associated Press.

VIDEO Trump si lauda de sine la ONU: Administratia mea a realizat mai multe decat aproape toate celelalte. Reactia audientei

Presedintele american Donald Trump s-a aratat astazi, la tribuna ONU, foarte multumit de activitatea administratiei sale.

Iohannis, la aceeasi masa cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti dupa-amiaza, la sediul Organizatiei Natiunilor Unite de la New York, unde participa la a 73-a sesiune a adunarii generale ONU. Acolo va tine un discurs liderul de.

Klaus Iohannis va avea o noua intalnire cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis participa de luni pana vineri, la New York, la cea de a 73-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Luni, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2408 seconds )